E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe gol oldu yağdı---

Fenerbahçe gol oldu yağdı

Fenerbahçe gol oldu yağdı
25 Ekim 2013 - 19:06 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta açılış maçında Fenerbahçe Kadıköy'de Gaziantepspor'u ağırladı

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-GOL... 85. dakikada Salih sol kanattan harika hareketlerle çizgiye indi ve Emenike'ye mükemmel bir pas çıkardı. Emenike de rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi.
- GOL... 75. dakikada yan topu Turgut ceza yayı üzerindeki Stilic'in önüne indirdi. Stilic gelişine harika vurdu ve farkı bire indirdi.
- GOL... 40. dakikada ceza sahası civarında üst üste ayağa paslar yapan Fenerbahçe son olarak Baroni'nin yerden pasında Sow'ın vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.
- GOL... 14. dakikada Fenerbahçe'nin baskısı sonuç verdi. Alper kaptığı topu içeri çevirdi Emenike topu kafayla ağlara gönderdi.
- 5. dakikada Baroni'nin korner atışında Egemen müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.

FENERBAHÇE: Volkan - M.Topuz, Bekir, Egemen, Caner - M.Topal, Cristian, Alper - Sow, Emenike, Kuyt
GAZİANTEPSPOR: Serdar - Ekrem, Kecojevic, Stankevicius, Şenol - Orhan, Medunjanin, Cenk, Traore - Turgut, Muhammet.

Günün diğer maçı;
Sivasspor 2-0 K.Erciyesspor
GOL: DK. 20, 75 Aatıf

Maç kadrosu 17 futbolcudan oluştu
Fenerbahçe'nin maç kadrosu yabancı kontenjanı ve sakatlıklar nedeniyle 17 futbolcudan oluştu. Holmen, Meireles, Yobo ve Kadlec yabancı kontenjanına takılan isimler olurken, sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül sakatlıkları nedeniyle kadroya giremedi. Yabancı oyunculardan Meireles'in de sakatlığı bulunuyor.

Ersun Yanal, ilk 11'inde 4 yabancı oyuncuya (Sow, Kuyt, Cristian ve Emenike) yer verirken, iki yabancı oyuncu da (Webo ve Alves) yedekler arasında kaldı.

Yanal, ligin ilk haftasındaki Torku Konyaspor deplasmanında yedekler arasında tuttuktan sonra üst üste 7 lig haftasında 11'de görevlendirdiği Webo'yu haftalar sonra tekrar yedekler arasına çekti.

Alves yedekler arasında
Portekizli savunma oyuncusu Alves, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlamasına rağmen Gaziantepspor mücadelesine yedekler arasında başladı. Teknik direktör Ersun Yanal, Alves'in yerine geçen hafta olduğu gibi yine Bekir İrtegün'ü, Egemen Korkmaz ile yan yana oynattı. Alves, sakatlığı nedeniyle ligde son iki maçta kadroda yer alamamıştı.

Gaziantepspor'da sarı kart cezalısı Bekir Ozan Has ile sakatlıkları bulunan Serdar Özbayraktar ve Kemal Tokak kadroda yer almadı. Karşılaşma öncesi, vefat eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan için saygı duruşu yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)