E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe evinde Antalyaspor'a yenildi---

Fenerbahçe evinde Antalyaspor'a yenildi

Fenerbahçe evinde Antalyaspor'a yenildi
04 Ekim 2019 - 22:36 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Konuk ekip Antalyaspor Ufuk'un 6. dakikada attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Süper Lig 7. hafta açılış mücadelesinde Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Antalyaspor 6. dakikada Ufuk'un attığı gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı.

Maçı geri kalan kısmında karşılıklı ataklar olmasına rağmen gol olmayınca Antalyaspor sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe 11 puanda kalırken, konuk ekip Antalyaspor puanını 11 yaptı ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi.

Karşılaşmanın önemli anları

DK 6: GOL! Rakip sahanın ortalarında Gelson Dala yerde kaldı. Seken topla hücumu sürükleyen Ufuk, Fenerbahçe savunmasının ortasındaki boşluğu değerlendirdi ve ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

DK 12: KÖTÜ VURDU! Fenerbahçe organize paslarla tehlike yarattı. Sol taraftan son çizgiye inen Tolga Ciğerci içeri ortaladı fakat Ozan Tufan zamanlamasını iyi ayarlayamayınca istediği kafa vuruşunu yapamadı.

DK 15: KALECİYİ GEÇEMEDİ! Sangare'nin büyük hatasında topu alan Kruse sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Boffin'i geçemedi.

DK 23: DIŞARI GİTTİ! Fenerbahçe'de atağa katılan Isla sağ kanattan ortasını yaptı. Arka direğe açılan topa Dirar gelişine çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı gitti.

DK 25: SON ANDA SAVUNMA! Fenerbahçe yine tehlikeli geldi. Rakibinden şık bir şekilde sıyrılıp ceza sahasına giren Ozan Tufan kale sahasına çok sert bir top gönderdi fakat iyi yer tutan Chico topu engellemeyi başardı.

DK 44: YİNE SAVUNMA! Fenerbahçe Kruse ve Muriqi ikilisiyle çok tehlikeli geldi ancak son pozisyonda savunma Muriqi'e vuruş izni vermedi.

DK 53: SON ANDA ALTAY! Sağ taraftan ceza sahasına giren Aatıf çaprazdan uzak köşeye şutunu attı ancak kaleci Altay sağına iyi uzandı ve topu çelmeyi başardı.

DK 57: İNANILMAZ FIRSAT! Antalyaspor rakip savunmayı eksik yakaladı. Mukairu'nun pasıyla topla buluşan Hakan bomboş durumda kaleciyle başbaşa kaldı ancak vuruşunda kaleci Altay inanılmaz bir kurtarış yaptı.

DK 59: MÜTHİŞ KARAMBOL! Aatıf'ın kaleye attığı sert şut kaleci Altay'dan sekti. Antalyasporlu oyuncular kale sahasında pozisyonu tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak ağlara gitmedi.
DK 60: KÖTÜ VURDU! Sol kanattan gelişen atakta Zajc ceza sahasına girer girmez şutunu attı fakat vuruşunda isabet sağlayamadı.
DK 72: Celustka'nın pasıyla topla buluşan Mukairu topu rakibinden kurtarıp ceza sahasına girdi ancak kademeye giren Jailson tehlikeyi önledi.
DK 83: Ceza yayı üzerinde topla buluşan Zajc savunma arkasına iyi bir pas attı. Antalyaspor savunması araya girse de Boffin'le yaşanan anlaşmazlıktan sonra top kornere gitti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya06 Ekim 2019 01:54

    Diğer 2 sinin de bundan pek farkı yok.  Fatih  Terim  ve futbolu tekeline alan bir kaç kodaman demek ki dışarıdan  futbolcu getirmekle bir halt olduğu  olacağı yok. Bir kaç fevri değil yılda en az 25 futbolcu yetiştirip en önemlisi de  disiplin dışına taşırmayacak bir sistem oluşturmanız gerekirdi. Türkiye de hala boğazına kadar borca batmış kulüpleri devlet niye vergi affı, borç  yapılandırma vs.  artık durmalı!   Küçük küçük şirketler 3-5 milyon ihracat yapmak için bir taraflarını parçalıyor.  Bunlar futbolcu eskilerine  ya da yeni yetme kopillere  her yıl  100 milyon avro civarında  parayı  bunlarla heba ediyor.   Yayıncı kuruluş ta sözleşmeyi iptal ederse bakalım ne nane yiyeceksiniz. 

  • Eski bir Fenerli 05 Ekim 2019 08:29

    Fener’i önce batırdı şimdi küme düşürecek... Ha gayret...

  • Fener mağduru05 Ekim 2019 06:38

    Taraftar statta koltuklara çöktü yerinden kalkamadı takıma destek icin stadı terketmemişmiş hep boş beleş işler yok taç yok penaltı ymalatya gibi sahaya çıkip goller atamıyorsan aglaşip çamura yatma FENERBAHÇE efendi ol bu takimla sampiyonluk beklemeyin de yada BETER OL fener beni borsa da bitirdin Ali efendi başkan oldu hisse satmazsan zarar etmezsin diye açiklama yaptı satmadık Ali efendi zarardan da ilk genel kurulda bedelli açiklaman sayesinde kurtulamadık hisselerimi ort.alış fiyatindan (42.25) sen alırsin artik

  • Serkan05 Ekim 2019 01:56

    Ozaman 150 dolar;))

  • Cimbomlu04 Ekim 2019 23:59

    Boş verin canım üzülmeye gerek yok, Galatasaray'a yenilmiyorsunuz ya bu size yeter hahahaha.

  • mustafa04 Ekim 2019 23:37

    2 maç alınca havaya girdiler fakat geçen seneden farksız durumları

  • atakan04 Ekim 2019 22:55

    Ersun ile bu işler  yürümeyecek. Yine  strese girmeye  başladık. Kadıköyde maçmı  kaynedilir  ersunnnnn

  • MULİV04 Ekim 2019 22:44

    kadıköyde soğuk duş KURAL HATASIDIR...salı günü tffy başvuru hakkınız doğdu...