E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması---

Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması
05 Kasım 2018 - 20:01 borsagundem.com

Fenerbahçe Ersun Yanal'la görüşüldüğüne yönelik haberleri yalanladı. Ersun Yanal da konuya ilişkin bir açıklama yaparak "Bana gelen bir teklif yok, haberler asılsızdır" ifadelerini kullandı

Fenerbahçe, teknik direktörlük için Ersun Yanal'la görüşmeler yapıldığına yönelik haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, Ersun Yanal'la görüşmeye başlanmadığını dile getirdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

BİR AÇIKLAMA DA ERSUN YANAL'DAN

Ersun Yanal da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. TRT Spor'un haberine göre tecrübeli çalıştırıcı "Bana Fenerbahçe'den hiçbir teklif yok. Hiçbir yönetici de bu konu için beni aramadı. Haberler tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fb05 Kasım 2018 20:42

    Getireceğiniz yabancı hocayla beraber sene sonu yönetim olarak istifa edersiniz. Taraftar en doğru kapıyı her zaman göstermiştir. Yabancıların kız arkadaşları oldumu modern Türk lerinki oldumu alemci hoca afaroz edin.