E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe en büyük hayaline kavuşuyor---

Fenerbahçe en büyük hayaline kavuşuyor

Fenerbahçe en büyük hayaline kavuşuyor
31 Mart 2022 - 09:07 borsagundem.com

Fenerbahçe’de dev tesis hayali gerçeğe dönüyor. Başkan Ali Koç, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin yakınlarında 100 dönümlük arazi için imzaları attı.


Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe, en büyük hayaline kavuşuyor. 2023’e yetişmesi beklenen dev yerleşke için Başkan Ali Koç'un katkılarıyla Samandıra'da 100 dönümlük arazi için imzalar atıldı. 

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in aktardığına göre Fenerbahçe'nin futbol takımlarının tamamı bu tesislerde toplanacak. A Takım, Can Bartu'dan taşınıp bu alanda 10-11 yaş grubundan itibaren tüm altyaş kategorileriyle aynı tesislerde yer alacak. Hedef, Real Madrid gibi dünya deviyle aynı yapıya ulaşmak.

2023’TE BİTECEK

Projede ilk etapta en az 6 antrenman sahası yapılacak. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri, boks, atletizm, voleybol gibi tüm olimpik branşlara hizmet verecek. Genç futbolcularla yapılan imza töreninde araziyle ilgili ilk müjdeyi alan Başkan Ali Koç ve yönetimi, kulübün geleceği olarak gördüğü, Avrupa'da da parmakla gösterilecek olan Futbol Akademi Projesi'ni Cumhuriyetin 100. yılına yetiştirmeyi hedefliyor.

KOÇ: RESMEN STAT ÜSTÜMÜZE ÇÖKÜYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, KKTC'ye ziyarette bulundu. Yakın Doğu Üniversitesi'nde bir panele katılan Koç, “Başka statlara, bilhassa ana rakiplere gittiğimizde eskiden olduğu gibi bize homojen bir yaklaşım var. Resmen stat üstümüze çöküyor. Bizde ise kakafoni var. İçinde bulunduğumuz durum ne olursa olsun, eski halimize, eski DNA'mıza dönmemiz lazım” diye konuştu.(Sözcü)

Fenerbahçe'de Mancini gelişmesi: 10 gün süre istedi!

Fenerbahçe'de Löw'den sonra Ali Koç'a bir kötü haber daha!

Fenerbahçe'ye sürpriz teklif: Arda Güler'i istediler!

Fenerbahçe'de son durum: Yeni teknik direktör kim olacak?

Fenerbahçe'de 'Mesut Özil' gerçeği: İşte yeni takımı!

Fenerbahçe yeni hoca konusuna hız verdi: Alternatif bulundu!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • amanin amanin31 Mart 2022 09:55

    ben de hayattaki büyük sıçrama için hedefimi 2033 olarak belirledim. Nasılsa hesap soran yok :)))) mr koç maalesef kötü bir performansın var, kusura bakma...

  • 31 Mart 2022 09:21

    ali koç yapamadı bu işi yıllardır şampiyonluk yok avrupayı demiyorum bile