E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe ceza sıralamasında lider---

Fenerbahçe ceza sıralamasında lider

Fenerbahçe ceza sıralamasında lider
04 Mart 2020 - 14:25 borsagundem.com

2019-20 sezonunda 18 kulübe kesilen para cezası toplam 7 milyon lirayı aşarken, en yüksek cezayı alan kulüp Fenerbahçe oldu.

Sezon başından beri 4 kulübe toplam 4 milyon lira ceza kesildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kesilen cezalar saha içi olayları, kötü tezahürat ve yöneticilerin açıklamaları nedeniyle verildi.

2019-20 sezonunda en yüksek cezayı alan kulüp ise Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler sezon başından bu yana yaklaşık olarak 1 milyon 700 bin lira para cezası kesildi.

İkinci sırada ise Trabzonspor yer aldı. Bordo-mavililer için uygulanan para cezası 800 bin TL’yi aştı. Beşiktaş’da bu rakam 750 bin TL’yi bulurken, 4 takım arasında en düşük ceza Galatasaray’a verildi. Sarı-kırmızılı kulüp 700 bin TL para cezası aldı.

18 kulüp ile toplam para cezası 7 milyon lirayı aştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil 04 Mart 2020 16:51

    Türkiye'de ne yazık ki işler tanıdık lobi vs ilerlediği için ve bizim insanlarımız da cidden adaletli oldukları için tanıdığı kayirirlar... herhangi bir futbol takımının önünü açar veya set çekerler...iki maçı kaybettir hemen takımın güveni kaybolur yada iki maçı kazandır hemen güveni gelir.... lobisi en sağlam olan ve en çok kollanan takım gs dır, bu çok acıktır. Izleyin maçlarını, dikkat edin hakem kararlarına ne dediğimi anlarsınız

  • Taraftar04 Mart 2020 14:57

    Yakışır ,başarısızlık hazımsızlığı getirir suçu başkalarına atmak ve düşman ya da düşmanlar yaratır sonra agresif şekilde çıkarttıkları düşmanlara saldırırlar kontrolsüzce bunu önce yöneticiler yapar sonra da bu aşağı taraftara kadar iner böylece camia ya da toplum olarak kopuş başlar suç artar ve tabii ki cezalar da.Aynı Türkiye sisyaseti ve yönetenleri de böyledir Bir FB taraftarı olarak bunları yazdım