E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe bugünlere nasıl geldi---

Fenerbahçe bugünlere nasıl geldi

Fenerbahçe bugünlere nasıl geldi
28 Mart 2020 - 11:46 borsagundem.com

Şampiyonluk yarışından kopan Fenerbahçe'yi kadrosundaki önemli sakatılıklar ve oyuncuların sürekli farklı pozisyonlara geçmesi arka sıralara itti.

Fenerbahçe’de şampiyonluğun kaçmasındaki ana etkenlerden biri tüm sezon boyunca birçok pozisyonda yaşanan değişiklikler oldu. Transferde yaşanan sıkıntı ve devamındaki sakatlıklar sebebiyle teknik heyet bir türlü iskelet kadroyu oluşturamadı.

Oyuncular sık sık yer değiştirmek zorunda kaldı. İşte isim isim yaşanan sıkıntı:

Jailson: Orta saha olmasına rağmen stoperde oynadı. Bölgeye yabancı kalmasıyla bireysel hataları öne çıktı.

Dirar: Sağ beki tercih etse de bu sezon eksikler nedeniyle genel olarak sol bekte forma giydi.

Ozan Tufan: Sezona kanatta başladı. Sonrasında 8 numaraya geçti.

Tolga Ciğerci: Ön libero olmasına rağmen sol ve sağ kanattan çıkamadı.

Deniz Türüç: Kayserispor’un en etkili hücum oyuncusu olarak transfer edilen Deniz, sol bekte bile oynadı, genelde kanatlarda kaldı.

Kruse: 2. forvet ya da forvet arkası olarak görmeye alıştığımız Kruse eksikler sebebiyle sağ ve sol kanatta da oynadı.

Gustavo: Önlibero pozisyonunda mükemmele yakın oynayan Brezilyalı son dönemde mecburen stopere çekildi. Bu da orta sahanın gücünü olumsuz etkiledi.

Aynı kalanlar

Kadrodaki değişim süreçlerinde kendi pozisyonunda oynayan şanslı isimler Isla, Serdar Aziz, Rodrigues ve Vedat Muriç oldu. Bu isimlerin dışında kalan oyuncuların bölgeleri sürekli çeşitli nedenlerle değişti. Bu da takımın oyunun ve performansını etkiledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek28 Mart 2020 16:27

    Yanlış trasfer, tanlış transfer,yanlış transfer... Yabancılardan Muriç, jailson, gustavo dışında hepsi standart altı. eldeki futbolcular Sadık, emre falan gibi yerli fıtbolculardan daha iyi zaten,. Hep taşlı stadart ve alyı oyuncuları boş yere slındı, boş yere para harcandı. Aziz yıldıtım anlayışı devam ediyor. Sadece genç, teknik kapaditesi iyi, uzunboylu fizik hücü yüksek oyuncular transfer edilmeli. Yoksa boşa para harcanıp oyuncu almanalı, eskilerle devam edilmeli.

  • Kıro 28 Mart 2020 16:15

    Hakemlerin bilinçli verdikleri kararları eklememişsiniz. Fenerbahçeyi geriye atmak ve yıldırmak için canla başla çalışıp meyvelerini topladılar.. Umarım bu lig iptal edilir de hak yerini bulur