E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe bu habere sevindi---

Fenerbahçe bu habere sevindi

Fenerbahçe bu habere sevindi
02 Şubat 2014 - 14:43 borsagundem.com

Dün yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu oyundan çıkmak zorunda kalan Webo'dan haber var

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Eskişehirspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Webo şoku yaşandı. Eskişehirspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında sakatlanan Webo oyuna devam edemedi. Ağlayarak kenara gelen Pierre Webo, ambulansla hastaneye götürüldü.. Yapılan ilk kontrollerden sonra kırık, çatlak olmamasi sağlik ekibi ve teknik heyet için büyük teselli oldu. Doktorun 3-4 hafta süreyle sahalara dönebileceğini söyledği belirtildi. Webo'da eğer kırık olsaydı Fenerbahçe önümüzdeki 48 saat içinde bir forvet transfer etmek zorunda kalacaktı.

Fenerbahçe'de, Webo'dan iyi haber gelmesi transfer yapılmama kararını beraberinde getirdi. Fenerbahçe kulüp doktorları Kamerunlu'nun 3 ila 4 hafta arası oynayamayacağını belirtiyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmetaslan09 Eylül 2018 21:58

    olsun yinede herzaman fenerbace

  • FB çelilik ayrıcalıktırr.02 Şubat 2014 17:18

    Bir FB çeli olarak sizlerden utanıyorum adamlar hafta içi kupa maçı yaparken sizler neyapıyordunuz neden sahada yoruldunuz eskişehir sizlerden daha iyi oynadı takımda sadece caner vede kayt egemen vardı sizler böyle torgun bir takımı yenemiyorsanız birdaha sahayada çıkmayın birde diyorsunuzki elimizde fazla futbolcuyok peki 24 kişilik kadroda madem oynamayanları hemen gönderin sizler haftayada SİVASA yenilirsiniz zaten oynadığınız futbol millete saçbaş yolduruyor bir FB çeli olarak sizlere yazıklar olsun peşimizde bizlere kin nefret duyanlaraın ekmeğinede yağ sürmüş oldunuz .