E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe başkanını seçiyor!---

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe başkanını seçiyor!
03 Kasım 2013 - 10:36 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda tüm seçmenler oyunu kullandı, şimdi heyecanla sonuçlar bekleniyor...

Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı bitti. 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Dün olduğu gibi bugün de üst düzey güvenlik önlemler alındı. TOMAlar, İtfaiyeler ve Ambulanslar hazır bekletiliyor. Eski yöneticilerden Cihan Kamer ve Şadan Kalkavan oylarını kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da oy kullanmak için salona gelen delegelerle teker tek tokalaşıyor.
Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını kongre divan başkanlığına sunmadığı için seçimde yer almıyor. Hulusi Belgü ise geçici ihraç cezası kalkmadığı için yarışa girememişti.
Kongre üyeleri saat 17.00'e kadar 23 sandıkta oy kullanacak.
Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.
Mehmet Ali Aydınlar oyunu 11.05'te kullandı, Aziz Yıldırım ise oyunu öğlenden sonra kullanacağını bildirdi.
Eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Ali Şen gibi isimler de oyunu ilk kullanan üyelerden oldu.
23 sandıkta oy kullanımı bittikten sonra sandıkların tamamı aynı anda sayılacak ve sonuçlar sandık görevlileri tarafından divan başkanlığına iletecek.
Aziz Yıldırım'ın listesinde 6 yeni isim bulunuyor. Yıldırım'ın yönetim listesinde, geçmiş dönemden Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Ali Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer adı.

AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE:
Başkan: Aziz Yıldırım
Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu
Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Başkan: Mehmet Ali Aydınlar
Asil Üyeler: Hamdi Akın, Nezih Barut, Dursun Ekşioğlu, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Selim Koray, Metin Şen, Recep Tanrıverdi, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Nuri Tuna, Tankut Turnaoğlu
Yedek Üyeler: Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)