E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta?---

Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta?
18 Ağustos 2022 - 09:20 borsagundem.com

Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçına Austria Wien karşısında çıkıyor. Maç saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta ?

Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, son engel olan play-off turunda ilk maçına bu akşam Austria Wien deplasmanında çıkacak.

AUSTRIA WIEN-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Austria Wien-Fenerbahçe maçı saat 22:00'de D-Smart ekranlarındaki Sport Smart kanalından naklen yayınlanacak.

Saat 22.00'de başlayacak maçta sarı-lacivertliler gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak rövanş öncesi avantajlı skor almaya çalışacak. Kanarya'da sakatlığı bulunan Bruma ile sarı kart cezalısı Emre Mor yok. Sakatlıklarını atlatan İrfan Can ve Mert Hakan'ın ise formasına kavuşması bekleniyor. Yeni transfer Alioski de Jesus'un şans vermesi halinde ilk kez forma giyecek.

MUHTEMEL 11’LER:

Austria Wien: Früchti, Ranftl, Muehl, Galvao, Martins, Fischer, Can, Jukic, Djuricin, Fltz, Tabakovic.
Fenerbahçe: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Lincoln, Rossi, King, Valencia

AVUSTURYA’DA SONUNCU

Avrupa Ligi'ne play-off turundan başlayacak olan Austria Wien, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Mor-beyazlılar, Avusturya Süper Ligi'nde sezonun ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi almasına rağmen -3 puan silme cezası nedeniyle 1 puanda kaldı. A.Wien 12 takımlı ligde son sırada bulunuyor.

JORGE JESUS: İSTEDİĞİM SEVİYEDE DEĞİLİZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bugünkü Austria Wien maçı öncesi basın toplantısı düzenlerken rakibin bir önceki turda eledikleri Slovacko'dan güçlü olduğunu belirtti. Zor bir maçın kendilerini beklediğini dile getiren tecrübeli hoca, “Amacımız, Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak. Bu, iki aşamalı bir maç. Yarın (bugün) ilk maçı oynayacağız. İkinci karşılaşma öncesi iyi bir sonuç almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Takımın henüz istediği seviyede olmadığını dile getiren Jesus, “Birlikte çalışmaya başlayalı 8 hafta oldu. O yüzden istediğim seviyeyi yakaladık dersem kendimi kandırmış olurum. Gelişmesi gereken şeyler var. Zamanla daha da gelişecektir, daha güçlü olacaktır. Fenerbahçe, benimle birlikte her maçı kazanmak için oynayacak. Rakip kim olursa olsun. Biz, bu anlayışla sahaya çıkıyoruz. Bunu, Austria Wien'den bağımsız söylüyorum” dedi.

Manchester United satılıyor mu?

 

Fenerbahçe Avusturya 'da tur için avantaj peşinde

 

Valencia rakamı kabul etti: Maxi Gomez Fenerbahçe'ye çok yakın!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)