E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe aradığı golcüyü Liverpool’da buldu---

Fenerbahçe aradığı golcüyü Liverpool’da buldu

Fenerbahçe aradığı golcüyü Liverpool’da buldu
03 Nisan 2022 - 16:09 borsagundem.com

Takımın başında Joachim Löw'ü getirmeye hazırlanan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer radarına giren Belçikalı golcü Divock Origi'yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Yeni sezona ünlü Alman teknik adam Joachim Löw’le iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, ses getirecek bir golcü için harekete geçti. Fenerbahçe, Primer Lig oyuncusu Divock Origi için resmi temaslarına başladı. Liverpoll’daki sözleşmesi 3 ay sonra bitecek olan Divock Origi'nin menajeriyle görüşen Fenerbahçe, 26 yaşındaki Belçikalı golcüyle 3 yıllık sözleşme yapmak için temaslarını sürdürüyor

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transferini gerçekleştiremediği Divock Origi için resmi temaslarına başladı. Sözleşmesi 3 ay sonra bitecek olan Divock Origi'nin menajeriyle görüşen Fenerbahçe, 26 yaşındaki Belçikalı golcüyle 3 yıllık sözleşme yapmak için temaslarını sürdürüyor.

Akşam’ın haberine göre Başkan Ali Koç'un İngiltere seyahati sırasında da gündeme gelen Origi ile Liverpool'un sözleşme yenilemeyeceği ve Belçikalı golcüyü Avrupa'dan isteyen kulüplerin olduğu da gelen haberler arasında. Ünlü golcü, Beşiktaş'ın da ciddi şekilde transfer radarındaydı.

Bu sezon sadece 14 resmi maçta Liverpool forması giyen Divock Origi, kariyeri boyunca 32 kez Belçika Milli Takım forması giydi. Divock Origi, santrfor mevkisi dışında sağ ve sol açıkta da rahatlıkla forma giyebiliyor.

Fenerbahçe'den 'Suarez' bombası!

 

Fenerbahçe Beko'nun konuğu Bayern Münih

 

Yukatel Kayserispor: 0 - Fenerbahçe: 4

 

Fenerbahçe tarihine geçecek: Genç yıldıza rekor bonservis!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)