E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Arabam.com Konyaspor deplasmanında. İşte muhtemel 11'ler---

Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor deplasmanında. İşte muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor deplasmanında. İşte muhtemel 11'ler
29 Ağustos 2022 - 16:22 borsagundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Arabam.com Konyaspor'a konuk olacak. Jorge Jesus yönetiminde sezona flaş bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor ile Eskişehir'de karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk üç haftasında yedi puan toplayan Sarı-Lacivertliler, rakip filelere attığı 13 golle de taraftarını mutlu eden bir performans sergiliyor. Perşembe akşamı Austria Wien'i 4-1'le geçen Fenerbahçe adını Avrupa Ligi'ne yazdırmayı başarmıştı.

Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-Lacivertlilerde, sakatlıkları devam eden Nazim Sangaré ile Serdar Aziz bu maçta forma giyemeyecek. Sarı Kanaryalar'ın en çok ses getiren transferi, Joao Pedro ise Arabam.com Konyaspor karşılaşmasıyla sahne alıyor. Transferinin ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan tecrübeli golcünün bu karşılaşmada süre almasi bekleniyor.

Son antrenmanlarda takımla çalışmalara katılan Bruma ile Joshua King de teknik direktör Jorge Jesus'un görev vermesi durumunda kadroda yer alacak.

Diğer yandan sürpriz bir şekilde Vaduz'a elenerek Konferans Ligi'ne veda eden Arabam.com Konyaspor, İstanbulspor galibiyeti ile yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Lige MKE Ankaragücü ve Medipol Başakşehir beraberlikleri ile giren ev sahibi, geçen hafta İstanbulspor'u 4-0 mağlup ederek üç puanla tanşmıştı.

İki takım, Süper Lig'de 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 32'sini Fenerbahçe, 7'sini ise Konyaspor kazandı. 3 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor'a 21 kez konuk oldu. Sarı-Lacivertliler, deplasmandaki bu maçlardan 14'ünü kazanırken, 5'ini kaybetti, 2'sinde de berabere kaldı. Geçen sezon Konya'da yapılan karşılaşmada ise 2-1'lik skorla gülen taraf ev sahibi olmuştu.

Pazartesi saat 19.15'te başlayacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Konyaspor'un stat zeminindeki problem sebebiyle Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda oynanacak bu keyifli 90 dakikayı futbolseverler beIN SPORTS 1 ekranlarından takip edebilecek

Muhtemel 11'ler

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Guilherme, Calvo, Adil, Ahmet, Amir, Bytyqi, Çekici, Muric, Muhammed, Pavicic

Fenerbahçe: Altay, Peres, Szalai, Lemos, Alioski, Arao, Ferdi, Zajc, Valencia, Emre, Serdar

Eskişehir'de Fenerbahçe bereketi

 

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu

 

Son rakam belli oldu: Fenerbahçe'nin 'Maxi Gomez' planı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 96,90
En Yüksek: 98,25
En Düşük: 94,85
Değişim 1,89 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,99
İşlem Hacmi 359.376.961
Toplam Adet: 3.708.480
Ağırlıklı Ort.: 96,76
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)