E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında---

Fenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında

Fenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında
02 Şubat 2023 - 11:14 borsagundem.com

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zirve takibini sürdüren Adana Demirspor ile Fenerbahçe saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor haftaya 37 puanla beşinci sırada girdi. Adana'ya son üç maçını kazanarak gelen Fenerbahçe ise 44 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yeni Adana Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

İKİ TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe'yi ağırladığı son beş Süper Lig maçını kaybeden Adana Demirspor, en üst ligde taraftarı önünde sadece Adanaspor karşısında daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşadı (6M; Aralık 1980).

Adana Demirspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (10G), tek mağlubiyetini geçen sezon evindeki karşılaşmada aldı (1-2; Ocak 2022). Sarı-lacivertliler bu dönemde toplam 33 gol atarken (ortalama 3.0), kalesinde sadece dokuz gol gördü (ortalama 0.8).

Bu sezon Trabzonspor ile birlikte evindeki Süper Lig maçlarında mağlubiyet yaşamayan iki takımdan biri olan Adana Demirspor (6G 3B), kulüp tarihinde sadece bir kez en üst ligde bir sezonun ilk 10+ iç saha karşılaşmasını mağlubiyetsiz geçti (11 maç; 1973/74).

Deplasmanlardaki son üç lig maçını 2-1'lik skorlarla kazanan Fenerbahçe (vs Antalyaspor, Gaziantep FK & Ümraniyespor), Süper Lig tarihinde üst üste dört dış saha karşılaşmasını bu skorla kazanan ikinci takım olabilir (4 maç; Galatasaray 1987/88).

İstanbul takımlarını ağırladığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Adana Demirspor (6G 3B), iç sahadaki son mağlubiyetini 2021/22'nin açılış haftasında Fenerbahçe'den aldı (0-1; Ağustos 2021).

MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor: Ertaç | Svensson, Manev, Semih, Rodrigues | Akintola, Ndiaye, Stambouli, Onyekuru | Emre, Belhanda.

Fenerbahçe: Altay | Ferdi, Samet, Szalai, Oosterwolde |Arao | İrfan Can, Zajc, Rossi | Valencia, Batsuayi.

Fenerbahçe'de Emre Demir transferi tamam

 

Fenerbahçe'den bir transfer daha: Onur Bulut sezon sonunda kadroda

 

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı!

 

Fenerbahçeli Bruma, Braga yolcusu

 

Fenerbahçe’nin yeni transferi Oosterwolde İstanbul’da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)