E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe: 500 TL verin yoksa mali kriz kapıda---

Fenerbahçe: 500 TL verin yoksa mali kriz kapıda

Fenerbahçe: 500 TL verin yoksa mali kriz kapıda
09 Ocak 2020 - 09:49 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, kongre üyelerine SMS göndererek bağış talebinde bulundu. SMS’te, “Mali sorunlarımızın yüksek boyutu, gerçekçi bir çözüm bulabilmemizi ne yazık ki mümkün kılmıyor” denildi

Fenerbahçe ligde şampiyonluk hedefliyor ama kulübün içinde bulunduğu ağır borç yükü, işleri içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Fenerbahçe Kulübü, dün kongre üyelerine SMS göndererek bağış istedi. Mesajda, “Siz değerli Fenerbahçeliler’den beklentimiz, mevcut aidat tutarı 50 TL’ye ilave olarak 500 TL ve üzeri bir tutarda kulübümüze katkı payı olarak destek olmanızdır” yazıyordu. Ancak mesajın devamındaki ifadeler adeta bazı şeylerin itirafı niteliğindeydi. 

İMKANLARINIZ ÖLÇÜSÜNDE...

Fenerbahçe’nin resmi SMS’inde, “Mali sorunlarımızın yüksek boyutu, gerçekçi bir çözüm bulabilmemizi ne yazık ki mümkün kılmıyor. Yeni yılda siz değerli üyelerimizin bu çabamıza kendi imkanlarımız ölçüsünde destek olmanızı bekliyoruz” denildi.

BİLGİLER SIZDIRILDI

Akşam'dan Şafak Gözmen'in haberine göre; yönetim, maddi sıkıntıyla ilgili, “Gerçekçi bir çözüm” bulamadığını resmen ilan etti. Bu arada F.Bahçe’nin “Harcama limitleri”ni aştığıyla ilgili iddiaya karşı yaptığı açıklama da oldukça ilgi çekiciydi. Sarı-Lacivertliler, “Süreci manipüle etme amacı taşıdığını düşündüğümüz harcama limitleriyle ilgili bazı bilgilerin dışarıya, özellikle bu dönemde sızdırılmasını son derece manidar karşıladığımızı belirtmek isteriz. TFF’yle görüşmeler devam etmektedir” duyurusunu yaptı. İddialarla ilgili bir yalanlama yapılmadı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mokie Sokie09 Ocak 2020 17:49

    Şirketlerini Comolliye mi emanet ediyor...Hayır..O kadar uyduruk futbolcuyu Fenere kim getirdi....Niyet neydi akibet ne oldu bak ...Başaramıyorsan bedelini ödersin Pamuk eller cebe....Bana bakma kendi cebine... :D  :D  :D  (6)  (6)  (6) 

  • muss09 Ocak 2020 16:52

    BU KOÇ UN FENERBAHÇEYE MADDİ  KATKISI NEDİR

  • Itri09 Ocak 2020 17:33

    Ne alakası var? Apartman yöneticisi apartmana cebinden para mı veriyor? Başkanın görevi klubün parasını düzgün kullanmak, para vermek değil

  • Hakan09 Ocak 2020 14:10

    Güya Türkiye,nin zengin iş adamı feneri ne hale getirdiler,bir caminin önüne mendil açmadiklari, kaldı, çok ayıp çok,kendi şirketini böyle yönetmez, sayın Ali koç bu İşler sana göre değil,gittikçe batiyorsun

  • Istanbullu09 Ocak 2020 13:37

    Koç gibi adam çıkmış dileniyor.ibb meclisine sesleniyorum ekreme dikkat edin oda para toplamasın.baksananıza belediye islerinden başka her işin içinde.

  • Aha pişti.09 Ocak 2020 16:27

    Para en çok saraya lazım...

  • şaka09 Ocak 2020 13:17

    ya kardeşim, borçta isen onu ödemeye bakacaksın. gerekirse birkaç yıl hefedlerinden vazgeçeceksin. genç oyuncularla sahaya çıkacaksın. taşıma suyla değirmen dönmez. sen fenerbahçesin, dilencilik yapamazsın böyle ya, şaka gibi bir politika izliyor ali koç. sürekli abi beş lira atsana modunda koca klüp

  • Pala09 Ocak 2020 12:24

    Şu fenere vereceğiniz parayı bir öğrenciye verin, bir hastaya veya fakire verin.

  • hahah09 Ocak 2020 12:42

     ne hasta var ulkede... ne fakir.. para verecek yardım edecek insan bulmıyorum... libyaya gidip yardım edecem hayır işleri..

  • Nedim09 Ocak 2020 12:03

    Hoppalaaa Koç a bak sen!  Bunlar senden benden aç!   

  • Sivaslı09 Ocak 2020 11:27

    Ee madem para toplayacaktınız niye siz geldinizki.bu işi yapabilecek bir sürü insan var...her sey güzel olacak.martın sonu bahar.aaaahh ahh çağdaş görünümlü yobazlar.

  • sedat09 Ocak 2020 10:53

    Türkiye'nin en zengin kişisi başkan olmuş kongre üyelerinden para istiyor.Yakında taraftardan da ister.Siz saçma sapan oyunculara paraları saçın sonra millet para versin.Yok ya.Soruna çözüm bul diye seni getirdik.Ondan bundan para isteyerek sorun çözülecekse sana gerek yoktu bunu herkes yapardı.

  • Pala09 Ocak 2020 15:22

    Turkiyenin en zengin kişisi reiz

  • : ))09 Ocak 2020 10:23

    Fener ol : ))) sen fener ol... bizde o yabancı topçülerin parasını verelim.. Gariban topçuları aldık ülkelerinden.. şimdi maaş alamadıkalrından fakir fakir yaşıyorlar : )) Fen fener ol.. maş mı izleyecen kombine x milyar : )) evde maç mı bakacan yıllık x milyar : ))  sofor vergi veriyor o topçu.. tek başına  x süt firmasının gelirini yapıyor o topçü... o bakımdan fener ol destke ol evinde lig maçlarını izle eğlen coş )) futbolunda  suyunu çıkardılar.. git halısahaya maçını yap kardeşim..