E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe 4 yıldızlı formaları hazırladı---

Fenerbahçe 4 yıldızlı formaları hazırladı

Fenerbahçe 4 yıldızlı formaları hazırladı
15 Şubat 2016 - 16:09 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin 800 bin adet 4 yıldızlı forma hazırlattığı Adidas'ın bu formaları Fenerium mağazalarına yollaması ile ortaya çıktı.

Başkan Aziz Yıldırım, Adidas ile anlaşıp, 800 bin adet 4 yıldızlı forma sipariş etti. Adidas'ın bu formaları Fenerium mağazalarına yollaması gizli operasyonu gün yüzüne çıkardı. 

BAŞKAN KIZDI

Başkan Yıldırım'ın 4 yıldızlı formaların mağazalara gönderilmesine sinirlendiği ve Adidas yetkililerine 'Benden habersiz formaları nasıl yollarsınız?' diye çıkıştığı öğrenildi. 

ÇALIŞANLARA UYARI

Expressgazete.com'un haberine göre; Aziz Yıldırım'ın ayrıca 4 yıldızlı forma operasyonun ortaya çıkmasının ardından, Fenerium çalışanlarına 'Bu formalarla ilgili bilgiyi bir kişi ağzından kaçırırsa hepinizi kovarım' diye mesaj yolladığı da ifade edildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sadece vicdan15 Şubat 2016 17:36

    haber,ben yalanım diye bağırıyor..şimdi bu yalanın üzerine bir sürü ıvır zıvır yorumlar yapacaklar..aziz başkan heryeri bağlamış iftiraları ile güya fenerin önünü kesme operasyonu deneyecekler..