E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe 3 futbolcuyu gündemine aldı---

Fenerbahçe 3 futbolcuyu gündemine aldı

Fenerbahçe 3 futbolcuyu gündemine aldı
22 Mart 2019 - 10:04 borsagundem.com

Fenerbahçe, gözlemcilerini milli maçlara gönderdi. Gençler markaj altına alınacak. Yeni kadro, bu dönemde çıkacak listeyle şekillendirecek.

Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçecek. Euro 2020 elemeleri sebebiyle liglere verilen arada Fenerbahçe’nin scoutları iş başında olacak. Ara transfer döneminde Sloven oyuncu Miha Zajc’ı kazandıran oyuncu gözlemcileri, dün akşam oynanan Avusturya-Polonya karşılaşmasını da takip etti. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yeni sezonda oturtmak istediği kurgunun iskeletinde, burada izlenen futbolcular olacak.

FORVET VE STOPER 
 
Öncelik bölge forvet. Şu andaki kadrodan, gelecek sezonun gol yükünü çekecek bir oyuncu gözükmüyor. Stoperde de Skrtel’le görüşmelerde sonuç alınamadı, Roman da gözden düştü. Bu ana bölgeler, scoutların önceliği olacak. Kanat bekler için de Yanal’ın tercihi üzerine, tekniği ve fi zik gücü yüksek oyuncular hedefte. Avrupa dışında Morelos, Cuciano Acosta, Habib Diallo gibi oyuncular da bu süreçte takip altında tutulacak. Son kararı Ersun Yanal verecek. (Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Was22 Mart 2019 13:13

    Eyvah yeni kazık yeni borç en azından şu eldekileri bir çıkarın da sonra adam bakın huzur evi misiniz sağlıklı yaşam merkezi mi

  • erol g.22 Mart 2019 11:51

    3 DEN FAZLA YABANCI OYUNCU OYNATAN KULÜPLERİN MAÇLARI TARAFTARLARCA PROTESTO EDİLMELİ MAÇLARINA GİDİLMEMELİDİR