E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2---

Fenerbahçe: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2

Fenerbahçe: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2
11 Mayıs 2021 - 19:39 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Ülker Stadı'nda Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 2-1 mağlup olmasıyla şampiyonluk şansını sürdürse de son hafta öncesi işini zora soktu.

Ülker Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk eden sarı lacivertliler, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada şampiyonluk yolunda büyük fırsat tepti.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1 Kayade ve 48'de Hakan Arslan kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü 90+3. dakikada Papiss Cisse'den geldi.

Sarı lacivertliler bu skorla 79 puanda kalırken ikinciliği Galatasaray'a kaptırdı ve üçüncü sıraya geriledi. Evinde Karagümrük'e mağlup olan Beşiktaş, 81 puanla birinci sırada kalırken Galatasaray aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

Süper Lig'de zirve yarışı şöyle:

1- Beşiktaş 81 (+44)

2- Galatasaray - 81 (+42)

3- Fenerbahçe - 79

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Halis Özkahya maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Demir Grup Sivasspor'un vuruşuyla maç başlıyor.

3. dakika Kısa pasla topla buluşan Max Gradel ceza sahası içine girip sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

7. dakika Sağ kanatan gelişen atakta topla ilerleyen Enner Valencia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa hareketlenen İrfan Can Kahveci kafa vuruşunu yapmak istiyor ancak etkili olamıyor.

9. dakika Fenerbahçe ilk oyuncu ve zorunlu oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan İrfan Can Kahveci çıkıyor ve yerini Mert Hakan Yandaş'a bırakıyor.

13. dakika Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Ali Şaşal Vural'ın kontrolünde kalıyor.

19. dakika Savunma arkasına atılan uzun pasla topla buluşan Olarenwaju Kayode ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kale direğinin yanında çarpıp dışarı çıkıyor.

24. dakika Sağ kanatta topla ilerleyen Casimir Ninga ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top Mert Hakan Yandaş'a çarpıp kornere gidiyor.

27. dakika Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mesut Özil ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa Ozan Tufan etkili bir vuruş yapamıyor.

30. dakika Sağ kanattan ceza sahası dışına atılan kısa pasa hareketlenen Dimitris Pelkas ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Ali Şaşal Vural müdahalesiyle uzaklaştırıyor.

32. dakika Sağ kanattan Ahmet Oğuz'un yaptığı ortayı kaleci Harun Tekin uzaklaştırmak istiyor. Kısa düşen bu topa hareketlenen Max Gradel ceza sahası içine girer girmez vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

36. dakika Ceza sahası içine atılan pasa hareketlenen Mert Hakan Yandaş altıpasın hemen yanından aşırtma vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Ali Şaşal Vural'ın konrolünde kalıyor.

43. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

45+1. dakika GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen Demir Grup Sivasspor atağında topla ilerleyen Casimir Ninga ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Fayçal Fajr sert bir top gönderiyor. Bu topa Olarenwaju Kayode vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Demir Grup Sivasspor, Olarenwaju Kayode'nin golü ile skoru 1-0 yapıyor.

45+2. dakika Hakem Halis Özkahya ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Demir Grup Sivasspor 1-0'lık üstünlükle soyunma odasına giden taraf oluyor.

46. dakika Hakem Halis Özkahya ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

48. dakika GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Max Gradel ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen Hakan Arslan kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Demir Grup Sivasspor, Hakan Arslan'ın golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

52. dakika Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Max Gradel sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

53. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

58. dakika Sağ kanattan gelişen atakta Olarenwaju Kayode ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

60. dakika Sol kanatta nkazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Enner Valencia kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üstünden dışarı çıkıyor.

62. dakika Olarenwaju Kayode ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

64. dakika Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Jose Sosa ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin hemen üstünden dışarı çıkıyor.

67. dakika Mert Hakan Yandaş'ın kısa pasıyla topla buluşan Jose Sosa ceza sahası yayı önden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

70. dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top savunma oyuncularından sekiyor. Seken topa hareketlenen Luiz Gustavo penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

72. dakika Caner Erkin'in kısa pasıyla topla buluşan Enner Valencia ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

75. dakika Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mesut Özil ceza sahası içine ortasını yapıor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

80. dakika Savunma arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Max Gradel ofsaytta kalıyor.

83. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

88. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mert Hakan Yandaş ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Gökhan Gönül kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

90+2. dakika GOOOLL!! Atılan uzun hava topuna hareketlenen Mesut Özil kısa pasını Papiss Cisse'ye gönderiyor. Bu topa hareketlenen Papiss Cisse ceza sahası içinde altıpasın hemen içine girip kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Fenerbahçe, Papiss Cisse'nin golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

90+4. dakika Hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Demir Grup Sivasspor 2-1'lik skor ile Fenerbahçe'den 3 puanı alıyor ve hanesine yazdırıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun | Gökhan, Tisserand, Szalai, Caner | Sosa | İrfan Can, Ozan, Mesut, Pelkas | Valencia.

D.G. Sivasspor: Ali Şaşal | Ahmet, Robin, Caner, Uğur | Claudemir | Boyd, Hakan, Fajr, Gradel | Kayode. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 93,45
En Yüksek: 96,55
En Düşük: 90,40
Değişim 2,69 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,74
İşlem Hacmi 362.300.099
Toplam Adet: 3.873.597
Ağırlıklı Ort.: 93,39
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM12 Mayıs 2021 08:54

    BU YILIN GERÇEK ŞAMPİYONU BJK DIR ANCAK İŞİNİ ZORA SOKTU.BİRANLIK DİKKATSİZLİK İŞTE.GS İŞİNİ SIKI TUTATRSA ŞAMPİYON OLABİLİR.PİYANGODAN BÜYÜK İKRAMİYE GİBİ.ŞANSA..

  • FB 12 Mayıs 2021 01:58

    Bütün final maçlarını kaybeden Fenerbahçe hep rezillik hep kahır bu takıma löw yakışır tiserand lemosları getiren Belözoğlu ile yürümez

  • atakan12 Mayıs 2021 00:06

    Rıza için  fener stadına pankart asarsanız (2 ekmek getir).. Sonunuz böyle olur  fenerliler. Şimdi rıza  size ne yapmış oldu . Siz anladınız onu  :D 

  • fanatik kanarya11 Mayıs 2021 23:04

    benim tanıdığım fb.ne yapar ne eder şampiyon olur.bunu tüm kalbimle inanıyorum.2020-2021 yılının süper lig şampiyonu fb.dir.tüm yurttaşlarımıza hayırlı olsun.

  • RİZEli EGEEN11 Mayıs 2021 23:13

    4 de yetmez 5 

  • RİZEli EGEEN11 Mayıs 2021 23:10

    evet almanız gereken 1 maçta 4 puan var.....dan.gıl

  • RİZEli EGEEN11 Mayıs 2021 22:35

    şu yermantarı , birilerinin kucağına zıplayamadı , YAZIIIIKKKKK