E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFED'in fonlama faizi ilk kez şaştı---

FED'in fonlama faizi ilk kez şaştı

FED'in fonlama faizi ilk kez şaştı
18 Eylül 2019 - 16:36 borsagundem.com

Fed'in fonlama faizi global kredi krizinden bu yana ilk kez Fed'in hedef aralığının üzerine çıktı

Fed'in para politikasını kontrol etkeye amaçlayan fonlama faiz oranı, global kredi krizinin yaşandrığı 2008-2009'dan bu yana ilke kez Fed'in hedef aralığının üst sınırını aştı.

New York Fed verisine göre, bankaların gecelik repoda birbirlerine uyguladıkları ortalama faiz oranı, Fed'in 2,00-2,25 olan hedef aralığının üzerine çıkarak yüzde 2,30'a yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi18 Eylül 2019 17:55

    Doların pimi çekildi hemde doğu bloku ülkeleri ile başta rusya ve çin müthiş bir oranda altın ve gümüş biriktiriyor !  Hatta çin hükümeti altın aramak ,  bulmak , çıkarmak ve saklamak için özel bir ordu kurmuş vaziyette !!! Çin elinde abd nin 2 katı altını olduğu söylentileri var !!! Eğer çin ticaretinin altın güvencesinde yuan ile yaparsa vay doları olanların haline !!! 

  • Relax18 Eylül 2019 18:36

    Niye vay olsun, en kötü ihtimal Amerika'ya gider orda harcarım, yukarda ki yazı piyasanın Dolara ihtiyaç duyduğu anlamına geliyor, bu yüzden Fed repo ihalesi açmış dün ve bugün piyasaya dolar vermiş.. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • Okie Dokie18 Eylül 2019 16:58

    Faiz artışı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kaçınnnnnn