E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed'de riskler sürüyor---

Fed'de riskler sürüyor

Fed'de riskler sürüyor
12 Nisan 2020 - 11:37 borsagundem.com

Uluslararası Ödemeler Bankası Raporundan, "Dolar ihtiyacını karşılamak için varlık satmanın da piyasalarda oynaklığa sebep olabileceği gözlemlenirken, Uluslararası Para Fonu (kaynaklarından yararlanmak ise uzun zaman alabilir"

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Anlamıyorum12 Nisan 2020 14:29

    Dolara kim ihtiyaç duyuyor, bu ihtiyaç niye artıyor ne yapıyor doları, eğer ticaret alışveriş sadece temel ihtiyaç düzeyine inmişse, ülkeler sınırlarını kapamış sokakta dolaşmak yasak ya da mesafeli durumda iken doları alan kimden alıyor, kime veriyor.. Güvenli liman falan filan deyip Altın olsa anlayacam ama dolar ne alaka..yatırım tavsiyesi değildir.

  • Ozan 12 Nisan 2020 17:53

    ABD dolar basıp kriz bahanesi ile dünyaya para satıyor . Buna rağmen dünyada değeri artan tek şey son bir aylık ortalama da. IMF veya seap değişik yöntemlerle dağıtıyor. Ürün satmadan para satıyor. Dediğiniz gibi alınıp satılan birşey yoksa neden bu kadar paraya ihtiyaç var. Herkes kendisi basıp dagitsin halkına verecekse se