E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed tutanakları yayımlandı---

Fed tutanakları yayımlandı

Fed tutanakları yayımlandı
22 Mayıs 2019 - 22:03 borsagundem.com

Fed'in 30 Nisan-1 Mayıs tarihli toplantısına ait tutanaklar yayımlandı

Fed politika yapıcıları sabırlı yaklaşımın bir süre daha uygun olduğuna işaret ederken, çoğu Fed üyesine göre enflasyondaki düşüş muhtemelen geçici bir durum. 

Bloomberg'de yer alan habere göre, bir çok Fed üyesi görünüme dair aşağı yönlü risklerin sürdüğünü düşünüyorken, küresel büyümeye dair risklerin azaldığı görüşünde. Bir çok üye ise düşük enflasyon beklentilerine dair risklerden endişe duyuyor.

Tutanaklar, Fed'in çok sayıda politika yapıcısının 30 Nisan-1 Mayıs tarihli toplantıda Fed'in varlık alımlarında vadeyi kısaltmasının artılarını ve eksilerini görüştüğünü ortaya koyuyor. Bazı üyelere göre ise varlık alımlarında vadeyi uzatmanın maliyetleri olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman22 Mayıs 2019 22:42

    Yat kalk fed toplantısı olur saygı duruşu , tutanakları olur saygı duruşu sanki abd nin eyaletiyiz.Sen kendine bak kardeşim kendine !!!!!!!!!!!!!!!! İsrailde faiz % 0.25 Türkiyede % 24 !!!!!!!!!!!!!!!!!sanki tuzumuz kuruda milletin keyfe-keder dertleriyle uğraşıyoruz.sen önce kendine bak biz arjentnmiyz ????????? brezilyamıyız ugandamıyız !!!!!!!!!!!!!!!! Türkiye bu kadar yüksek faizi haketmiyor.yüksek faiz demek sömürülmek demektir.