E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıFED tutanakları doların ateşini çıkarabilir---

FED tutanakları doların ateşini çıkarabilir

FED tutanakları doların ateşini çıkarabilir
18 Şubat 2015 - 17:35 borsagundem.com

ABD Merkez Bankası (FED), 27-28 Ocak'ta düzenlendiği Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) tutanaklarını bugün TSİ 21:00'da yayınlayacak

Saxo Bank FX Strateji Müdürü John Hardy ''FED tutanakları doların ateşini çıkarabilir'' dedi.
ABD Merkez Bankası (FED), 27-28 Ocak'ta düzenlendiği Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) tutanaklarını bugün TSİ 21:00'da yayınlayacak. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Saxo Bank FX Strateji Müdürü John Hardy, piyasanın beklentileri ile FED’in beklentileri arasında kopukluk olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Toplantı tutanaklarının açıklanmasının ardından, aradaki bu dengesizliğin kapanması yönünde, piyasanın beklentileri doğrultusunda bir hareket görebiliriz. Bu da doları güçlendirir. Ancak asıl önemli beklenti, önümüzdeki hafta FED Başkanı Janet Yellen’ın Kongre’de yapacağı konuşma… Yellen burada piyasanın olması gereken yerde olmadığı konusunda bir görüş bildirirse bu tutum doları FED tutanaklarından çok daha fazla etkileyebilir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)