E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed, şirket tahvili almaya başlayacak---

Fed, şirket tahvili almaya başlayacak

Fed, şirket tahvili almaya başlayacak
15 Haziran 2020 - 22:03 borsagundem.com

Fed'den yapılan açıklamada bankanın, piyasa likiditesi ve büyük işverenler için kredi mevcudiyetini desteklemek amacıyla şirket tahvili alacağı ifade edildi

ABD Merkez Bankası (Fed), şirket tahvili almaya başlayacağını bildirdi. Fed'den yapılan açıklamada, bankanın İkincil Piyasa Kurumsal Kredi Tesisi (SMCCF) kapsamında, piyasa likiditesi ve büyük işverenler için kredi mevcudiyetini desteklemek amacıyla şirket tahvili alacağı kaydedildi.

Söz konusu alımla şirket tahvil portföyü oluşturulacağı belirtilen açıklamada, şirket tahvili alımlarında minimum derecelendirme ve maksimum vade gibi kriterlere bakılacağı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş16 Haziran 2020 08:36

    Fed diyorki ben kimsenin batmasına, borsaların düşmesine izin vermeyeceğim.

  • Numan15 Haziran 2020 23:14

    İkinci faz para basmadan sonra bu sonrası daha çok dolar basıp hisse almak dördüncü fazda biraz daha para basıp altın almak sonrası kripto , dolar

  • Kaçan Grup15 Haziran 2020 22:26

    satacağım dolarları b.kunu çıkardınız

  • ekonomist/stratejist 15 Haziran 2020 22:10

    Bu haber resmen bu virüs işinin uzayacağının haberidir. Eğer hemen bitecek olsa şirketleri uzun vadede finansal destek vermek için tahvil alımı yapmak istemezdi.