E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFED faizleri yıllarca yükseltmeyecek---

FED faizleri yıllarca yükseltmeyecek

FED faizleri yıllarca yükseltmeyecek
25 Eylül 2020 - 13:44 borsagundem.com

Fed Boston Başkanı Rosengren, yüzde 2.0'lık enflasyon hedefinden "çok uzaklarda" oldukları için faizlerin yıllarca artırılmayacağını aktardı.

ABD Merkez Bankası (Fed) Boston Başkanı Eric Rosengren, yüzde 2.0'lık enflasyon hedefinden "çok uzaklarda" oldukları için, Fed politika yapıcıların faizleri daha yıllarca yükseltmeyeceklerini söyledi.

Yahoo Finance'in sorularını yanıtlayan, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) bu yıl oy hakkı olmayan üyesi Rosengren, ABD ekonomisinin önünde daha birçok karşıdan esen rüzgar bulunduğuna dikkat çekti ve maksimum istihdamın da daha "oldukça uzaklarda" olduğunu vurguladı.

Rosengren, bu haftanın başlarında yaptığı bir başka açıklamada da, korona virüs pandemisinde ikinci dalga olasılığı nedeniyle, Fed içindeki birçok arkadaşına göre ekonomik toparlanma konusunda daha kötümser olduğunu söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM25 Eylül 2020 14:30

    DÜNYAYI SÖMÜRMEYİ SAĞA SOLA SALDIRIP MİLLETİN HAKLARINI GASP ETMEZSENİZ ZEKATINIZI SADAKANIZI FİTRENİZİ DÜNYANIN GERİ KALANINDAN ÇALDIKLARINIZI GERİ VERİRSENİZ İŞLERİNİZ EKONOMİNİZ YOLUNA GİRER.YÜCE ALLAHIN İPİNE SARILIN

  • M25 Eylül 2020 16:32

    Allah,allah ne yorum olmus oyle..!:))

  • Okie Dokie25 Eylül 2020 13:57

    Kasım ayında Biden reyiz gelecek güvercin Powell'ı kovacak. Faiz demek ekonomiye can suyu demektir.