E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed Başkanı'nın konuşması bekleniyor---

Fed Başkanı'nın konuşması bekleniyor

Fed Başkanı'nın konuşması bekleniyor
09 Mayıs 2020 - 15:00 borsagundem.com

Haftaya Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşmada ekonomiye ilişkin verdiği mesajlar ve Fed'in son destek programlarıyla ilgili açıklamaları izlenecek

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell haftaya Peterson Enstitüsü'nde bir webcast gerçekleştirecek. Powell'ın konuşmasında ekonomiye ve Fed'in açıkladığı destek programlarına dair vereceği mesajlar takip edilecek.

Geçen hafta bazı bölgesel Fed Başkanları ekonomiye dair temkinli tonda açıklamalar yapmış, ekonomik görünümdeki belirsizliğe dikkat çekmişti.

Yine haftaya ABD enflasyon verisi, Cuma günü perakende satışlar verisi izlenecek. Virüs salgını ekonomik verileri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak dün açıklanan Nisan ayı tarım dışı istihdam verisi 20.5 milyonla rekor düşüş kaydetmişti.

Virüs pandemisi ve ekonomilerin yeniden açılmaya başlaması da haftaya küresel piyasaların en önemli gündem maddelerinden bir tanesi olmaya devam edecek.

Üç kamu bankasına 20 milyar sermaye enjekte edilecek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)