E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den tarihi savunma başladı!---

F.Bahçe'den tarihi savunma başladı!

F.Bahçe'den tarihi savunma başladı!
10 Temmuz 2013 - 14:13 borsagundem.com

UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, şu saatlerde tarihi bir savunma veriyor

Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na savunmasını vermek üzere NYON'daki merkez binaya geldi.
TARİHİ SAVUNMADAN ÖNEMLİ ANLAR
 Her maç için ayrı ayrı savunma yapılacak.
- Müfettişlerin gönderdiği raporda tartışmalı maç sayısı 5'ten 4'e indirildi.
- Tanıklar ve avukatlar, İsviçre'ye yapılan yolculuk boyunca uçakta dosyaları inceledi.
- Bugünkü duruşma sonrasında UEFA Tahkim Kurulu'nun konuyu görüşerek 15 Temmuz Pazartesi günü kararını açıklaması bekleniyor.
- 15:00: Duruşma başladı...     
- 14:50: Avukatlar, duruşma salonuna giriş yaptı... Aziz Yıldırım ve tanıklar ise bekleme salonunda...
- 14:45: Aziz Yıldırım ve diğer isimler, UEFA Merkezi'nin girişinde bir süre sohbet etti. Aziz Yıldırım, görevlileren bilgi aldı.  
- 14:40: Fenerbahçe heyeti, UEFA'nın merkezine geldi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp avukatları hazır bulunuyor. Sarı-lacivertli kulüp, şike veya teşvik primiyle suçlandıkları maçlarla ilgili aralarında futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi şahitlik yapmaları için davet etti.
Duruşmalı toplantı için hukukçulardan oluşan bir grup ile birlikte aralarında başkan Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı ikinci bir grup da İsviçre'ye gitti. Başkan Yıldırım, süreçle ilgili daha önce düzenlediği basın toplantısında, davanın kulübün lehine sonuçlanması için Nyon'a konuyla ilgili şahitleri de götürdü. Yıldırım, Tahkim kuruluna iyi bir savunma yapacaklarını ifade etmişti.
UÇAKTA FUTBOLCULAR
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantıya katılmak üzere İsviçre'ye gitti.
Aziz Yıldırım'ın yanı sıra aralarında futbolcuların da bulunduğu tanıklardan oluşan heyet , özel uçakla Cenevre'ye hareket etti.
Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden hareket eden uçakta, şike davasında yargılanan ve UEFA'ya konuyla ilgili savunma veren yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ile kulüp yetkilisi Tamer Yelkovan, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, futbolcular Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, avukat Savaş Adalet, eski futbolculardan Ümit Aydın ve Yusuf Turanlı da bulundu. UEFA Tahkim Kurulu'nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını 15 Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet10 Temmuz 2013 16:11

    söyle samet fenerbahçe şike yaptımı

  • mehmet10 Temmuz 2013 16:08

    aziz yıldırım uefaya bir uçak dolusu insan götürüp savunma yapmasını son derece yanlıştır sadece sameti götürseydi inanıyorumki uefa yaptıgı yanlışı anlardı

  • mehmet10 Temmuz 2013 15:45

    fenerbahçede şike olup olmadıgını ancak samet bilir söyle samet uefaya susma senide götürdülermi savunma yapmaya eger götürmedilerse uefa fenerbahçeye inanmaz