E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'de gece 3'e kadar kritik toplantı!---

F.Bahçe'de gece 3'e kadar kritik toplantı!

F.Bahçe'de gece 3'e kadar kritik toplantı!
30 Ağustos 2016 - 11:07 borsagundem.com

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, 3-3 biten Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Dick Advocaat ile sabaha karşı 03:00'e kadar süren bir toplantı gerçekleştirdi

Toplantının ana gündem maddesi takımın geleceği ve yapılacak transferlerdi... Yönetim, Advocaat'a Jeremain Lens konusunda Sunderland ile tamamen anlaştıkları haberini verirken, Hollandalı bu duruma bir hayli sevindi.

Advocaat, basın toplantısında söylediği, "Topla ne yaptığını bilen oyunculara ihtiyacımız var" cümlesini bu toplantıda da tekrarladı. Hollandalı teknik adam, özellikle orta alandaki kreatif eksiklikten yakındı.


Tecrübeli hoca, "Elimde Mehmet Topal, Souza ve Ozan gibi üç güçlü oyuncu var. Ama onları sadece savunmanın önünde tek olarak kullanabilirim. Yani sadece üçünden birini sahaya sürmem gerekir" dedi.

Advocaat, ön tarafta oynayabilecek meziyetlere sahip, orta alan katkısının kaçınılmaz olduğunu ifade ederken, bu eksikliğin takımın üretkenliğinde olumsuz etki yapabileceğinin altını çizdi.

Yönetim Ziyech olsa da olmasa da orta alan takviyesi için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü Hollandalı çalıştırıcıya verdi. Tüm bu görüşmeler, sabaha karşı 03:00'e kadar sürdü.

Dick Advocaat, toplantının ardından direkt olarak havalimanına gitti ve saat 06:30'da ülkesi Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a uçtu. Milli maçlar arasında ülkesindeki özel işlerini yoluna koyacak olan Advocaat'ın bazı transfer görüşmelerinde bulunacağı da ifade edildi. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)