E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe Emenike'den 48 milyon lira bekliyor---

F.Bahçe Emenike'den 48 milyon lira bekliyor

F.Bahçe Emenike'den 48 milyon lira bekliyor
05 Ocak 2016 - 04:59 borsagundem.com

BAE takımı Al Ain'a kiralık giden Emenike, attığı gollerle takımını zirveye taşıdı. Fenerbahçe, yıldız futbolcu için kapıyı 15 milyon euro'dan açacak

Birleşik Arap Emirlikleri’nde 14 maçta fileleri 9 kez havalandırarak takımını zirveye taşıyan Emmanuel Emenike büyük prim yaptı. Yıldız golcü için kapı 15 milyon Euro'dan (yaklaşık 48 milyon TL) açılacak, Nijeryalı yıldızın sezon sonu geri dönmesi de ihtimal dahilinde...

Ahmet Ercanlar'ın Hürriyet'teki haberine göre Fenerbahçe'de Emenike’nin performansı yönetimin sezon sonu için ellerini ovuşturmasına neden oluyor. Geçtiğimiz sezonu 4 golle tamamlayan Nijeryalı golcü, bu sezon başında 2.5 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında Birleşik Arap Emirliği’nin Al Ain takımına transfer olmuştu.

Burada müthiş bir performans sergileyen Emenike oynadığı 14 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırarak takımı Al Ain’in ligde lider olmasını sağladı.

Bu performans değeri 5 milyon Euro’ya kadar düşen Nijeryalı’nın bir anda değer kazanmasını sağladı. Sarı lacivertli yönetim sezon sonunda Emenike’ye talip çıkarsa kapıyı en az 15 milyon Euro’dan (yaklaşık 48 milyon TL) açacak.

SOW DA ŞOV YAPIYOR

Emenike’nin Al Ain takımında kendini bulması geri dönme ihtimalini de canlandırdı. Nijeryalı yıldız için sezon sonunda istenilen rakam verilmezse Emenike’nin geri dönüş kapısı da açık olacak.

Sezon başında 17 milyon Euro karşılığında Al Ain’in ezeli rakibi Al Ahly’ye transfer olan Sow da son haftalarda attığı goller ile adından söz ettiriyor. Senegalli oyuncu son 3 maçta attığı 4 golle takımını, zirvenin Al Ain ile birlikte ortağı yapmış durumda...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)