E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi TFF binasında---

F.Bahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi TFF binasında

F.Bahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi TFF binasında
03 Şubat 2023 - 17:45 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi dün oynanan maç sonrası olağanüstü toplantı yaptı. Toplantıdan çıkan TFF'ye gitme kararı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet TFF binasına gelerek federasyon yetkilileri ile görüşme gerçekleştiriyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 1-1 berabere biten Adana Demirspor- Fenerbahçe maçı sonrası sular durulmuyor. Maçtan çok maçın hakemi Ali Palabıyık'ın konuşulduğu müsabaka sonrası yer yerinden oynadı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu, maçın ardından hakem yönetimiyle ilgili olarak olağanüstü toplantı yaptı. Başkan Ali Koç'un da katıldığı toplantıdan ise Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gitme kararı çıktı.

Başkan Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme talep ederken Büyükekşi'nin bu talebi olumlu karşılaması sonrasında Fenerbahçe yönetimi, Riva'ya gitti. Görüşmeye Kulüp Başkanı Ali Koç'un yanı sıra, yöneticiler Erol Bilecik, Ahmet Ketenci, Burak Kızılhan ve Özgür Özaktaç da katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş yaptığı açıklamada Adana Demirspor ile yapılan maçın hakemleriyle ilgili yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirterek, toplantıdan TFF Başkanı ile görüşme kararının çıktığını söylemişti.

Ali Koç'tan Jesus'a Özel Yeni Yıl Hediyesi

 

Ali Koç'tan derbi mağlubiyeti sonrası açıklama: Dünyanın sonu değil!

 

Fenerbahçe transfer için devrede: Ali Koç, Ronaldo'yla görüştü

 

Fenerbahçe, Adana Demirspor engeline takıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)