E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFB ve BJK'ye para şoku---

FB ve BJK'ye para şoku

FB ve BJK'ye para şoku
15 Temmuz 2013 - 20:29 borsagundem.com

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'ndan men edilmesi gelirleri de olumsuz yönde etkiledi

Fenerbahçe bu sezon şampiyonlar ligi'ne katılsaydı lisanslı taraftar ürünü, stat geliri ve UEFA'dan kasasına en az 35 milyon Euro koyacaktı.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ne katılması durumunda kulübün kasasına 15 milyon Euro girecekti. İki kulübün gelir kaybı 50 milyon Euro'yu bulacak. Böylece Galatasaray en yakın rakiplerine de önemli bir fark atmış olacak.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek takım olursa kasasına en az 25 milyon Euro girecek. Stat, lisanslı taraftar ürünü satışı ve sponsorluk gelirleriyle bu rakamı 50 milyon Euro'ya çıkaracak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemali15 Temmuz 2013 21:54

    fener maddi acıdan gs den cok cok iyi durumda.bi kere borcu çok az.borsada işlem gören hisse yüzdeside az.gs 2 sene boyunca tek basına avrupaya gidip bisürü para kazansda genede fenerle arasındaki maddi uçurumu kapatamaz.yani gs fenere fark atacak dfemişsiniz haberde ama fark atacak değil olsa olsa aradaki farkı kapatır.

  • napçezşimdi şike yapmasalardı 15 Temmuz 2013 20:51

    şike yaparken düşüneçeklerdi