E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFatih'te bekçi dehşeti: Önce arkadaşını, sonra kendini vurdu---

Fatih'te bekçi dehşeti: Önce arkadaşını, sonra kendini vurdu

Fatih'te bekçi dehşeti: Önce arkadaşını, sonra kendini vurdu
27 Aralık 2019 - 23:24 borsagundem.com

Fatih'te bir bekçi silahla önce tartıştığı arkadaşını sonra kendini vurdu. Yaralanan 2 bekçi de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kocamustafa Paşa Mahallesi Kuva-i Milliye Caddesi üzerindeki bir kafede saat 22.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A.A. ile Ekrem Y. adlı iki bekçi kafede buluştu.

Bir süre sonra Mehmet A.A. belinden kaptığı silahla önce arkadaşı Ekrem Y.’yi ardından kendini vurdu. Her iki bekçi de yere yığılarak ağır yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Her iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis, şerit çekerek bölgede uzun süre olay yeri incelemesi yaptı.

Bekçilerden Mehmet A.A.’nın açıkta olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Başkan 23 Mayıs 2020 17:42

    Polisin olduğu yerde bekçilik sistemini öne çıkararak polisin yükünü hafifletmek güzel bir yöntem fakat bekçilerin üstüne verilen yük ve sorumluluk bi tarafı düzeltirken bir tarafı yıkmaya benzer tıpkı bir zamanlar uzman cavuslugun tsk da ilk uygulanmaya başlandığı gibi

  • Tolga23 Mayıs 2020 12:56

    Bekçiler kafayı yedi herhalde