E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFatih Terim'in ifadesi ortaya çıktı---

Fatih Terim'in ifadesi ortaya çıktı

Fatih Terim'in ifadesi ortaya çıktı
13 Ekim 2020 - 12:07 borsagundem.com

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim'in ile işletmeci Selahattin Aydoğdu arasında üç yıl önce Alaçatı'da yaşanan kavgayla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fatih Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin ve Volkan Bahçekapılı'nın silahla basit yaralama suçundan ceza alması istenilen davada tanık olarak ifade verdi. Sabah gazetesinin haberine göre Terim, mahkemede şu sözleri kullandı;

''Olay günü Bodrum'da bulunan yazlığımda tatildeydim. Selahattin Aydoğdu'nun damadıma ve kızıma yönelik tacizlerini duyunca kendisini aradım. Benimle hakaret içerikli konuşup telefonu kapattı. Ben de yanıma iki damadımı ve şoförümü alarak İzmir'e gittim.

'DAMATLARIM KİMSEYE VURMADI'

Selahattin Aydoğdu'nun mekanına gittim. Kendisine önce bir yumruk, ardından da tokat attım. Daha sonra damatlarımla birlikte olay yerinden ayrıldım. Damatlarım kimseye vurmadı, aksine beni sakinleştirmeye çalıştılar.''

CEZALARI İSTENMİŞTİ

İddianame kapsamında, Çetin ve Bahçekapılı hakkında iki kez 'silahla basit yaralama', birer kez 'silahla kemik kırığı olacak şekilde yaralama', 'mala zarar verme' ve 'silahla yaralamaya teşebbüs' suçlarından ceza istenmişti.

Aydoğdu hakkında ise iki kez 'Silahla basit yaralama', 'mala zarar verme', 'silahla birden fazla kişi ile tehdit' ve 'alenen hakaret' suçlarından ceza talep edilmişti.

Selahattin Aydoğdu ifadesinde; Terim'le yaptıkları telefon konuşmasında tartışma çıktığını, Terim'in iki damadıyla yanına gelip kendisine yumruk attığını, Terim'den ve masa ile sandalyelerini kıran damatlardan şikayetçi olduğunu söylemişti.

Volkan Bahçekapılı, Aydoğdu'nun Terim'e 'Erkeksen buraya gel' diyerek küfür edip telefonu kapattığını, Terim'in çok sinirlendiğini ifade etmiş, Terim'in Aydoğdu'ya yumruk attığını ileri sürmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Psiko10 Ekim 2022 07:52

    Kemal baba gelecek.tespihi kafaya geçirecek.

  • EFENİN KIRALI13 Ekim 2020 23:08

    BOŞ KONUŞMAK GİBİ SALLA YALAKA

  • AHMET ÖZBİR13 Ekim 2020 19:13

    HELÂL olsun vatana aşık, teröriste acaip gıcık olan Devlet Bey'im. Cumhur İttifakı Milletin Yüzakı. REİS'lerimiz beraber olacak, T.C. DEVLETİ DAİMA ŞAHLANACAK.

  • OSMAN bukucu 13 Ekim 2020 21:11

    Aaaaaaaa TROL Ahmet yine HER konuda olduğu GIBI bu konudada fikir sahibi Tosuncuk AHMET dolar avro altın zamlar sana anlaşılan hiç bir hatirlatmiyor çünkü sen ne alsan hep 50 liralık alıyorsun değilmi YETER yaladin DEYIP noktalıyorum

  • EFE13 Ekim 2020 13:50

    ATARA GELMİSLER KOFTİ KAHRAMANLAR YALAKALIKTAN KİM ÖLMÜS

  • Namik13 Ekim 2020 15:00

    Senin gibi GAVURUN KUCAGINA..OTURACAGIMA..ulkeme yalakalik iyidir.

  • EFE13 Ekim 2020 12:43

    BAHCELİ ASLANLAR GİBİ SAVAŞIYOR YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ LAFLA ÜKEYİ KURTARAN ADAM SADAKATİN HAYIRLI OLSUN DEVAM ET ALIRSIN OYU ÇOK BEKLE

  • Hakan13 Ekim 2020 13:16

    Vay zubuk sen ne oyu verdin..3 hilale oy veren gercek ULKUCU .bir daha asla baska bir yere gitmez..tabi TÙRKUCÙLER haric.

  • Seda13 Ekim 2020 13:10

    Senin apart partilerin altlarini saglam tutsun.. dagiliyorlar..BAHCELI bey en az yuzde 15

  • Kadir13 Ekim 2020 13:05

    Evet senin oyun yok zaten ama Millet ittifakinin secim vaadi..sahte icki olumlerini onlemek icin..ICKILER BEDAVAYA SATILCAKMIS