E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'in gizli planı---

Fatih Terim'in gizli planı

Fatih Terim'in gizli planı
01 Nisan 2020 - 09:45 borsagundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gizli planı korona virüs nedeniyle suya düştü. Zirve yapılsaydı ve olumlu geçseydi ünlü futbolcu mayıs başında İstanbul'a gelecekti

Sezon sonu sözleşmesi bitecek isimleri gündemine alan Galatasaray'ın Milan'lı Giacomo Bonaventura'nın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Fatih Terim'in transfer planına korona virüs engeli

Takvim'in haberine göre yapılan telefon görüşmesinin ardından tarafların Mart ayında Milano'da bir araya gelmek üzere randevulaştığı belirlendi.

Ancak Avrupa'da başta İtalya olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs kabusu nedeniyle bu kritik görüşme gerçekleştirilemedi. Alınan bilgilere göre bu zirve yapılsaydı ve olumlu geçseydi Bonaventura'nın menajeri mayıs ayı başında İstanbul'a gelecekti.

Galatasaray yönetimi her şeyin normale dönmesinin ardından transfer için yeni bir hamle yapacak. Orta alanın ortasında görev yapan Bonaventura ile Avrupa'nın birçok önemli kulübünün ilgilendiği de ifade ediliyor. 30 yaşındaki futbolcu 13 kez İtalya formasını terletti.

Milan formasıyla bu sezon Serie A'da 17 maça çıkan Giacomo Bonaventura 2 gol attı. İtalyan yıldız 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynuyor.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika01 Nisan 2020 15:17

    2019-2020 sezonunu kapatmalı, milyonlarca insan Covid-19 'dan hasta ve 100 binlerce insan ölecek hâlâ top peşinde olanlar var. Döviz yükseldi zaten kulüpler batık.

  • ,,,,01 Nisan 2020 14:53

    Halamın şeysi olsaydı hikayesi. Gizli plân deyince ülkeyi uçuracak bişeyler plânlamış sandım dı. Topçuluktan kalkınan varmı bi bakın ahmaklar gürûhu.

  • JBT 01 Nisan 2020 12:22

    İmparator Fatih Hoca sen bizim herşeyimizsin...

  • Veysel sarı01 Nisan 2020 14:50

    Hee ya, karnını doyuruyor, üstünü giydiriyor, güvenliğini sağlıyor, tırışka imparatorluğun, uyduruk imparatoru.

  • ALP01 Nisan 2020 10:16

    bırakalım artık ünlü,,, münlü isimleri  yav..türkiyede binlerce insan hasta...sonuçta f.terimde onlardan birisi,,,geçmiş olsun...biraz insan olun..b.gündem