E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den flaş ayrılık sözleri! "Yarı yolda bırakıldım"---

Fatih Terim'den flaş ayrılık sözleri! "Yarı yolda bırakıldım"

Fatih Terim'den flaş ayrılık sözleri! Yarı yolda bırakıldım
12 Ocak 2022 - 10:41 borsagundem.com

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan kötü sürece rağmen Terim'le yola devam edeceklerini ifade eden Burak Elmas, ani bir deneyimli hocayı gönderdi. Dün personel ve futbolcularla vedalaşmak için Florya'ya giden Terim, çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'a sezon başında 3 yıllık imza atmasına rağmen önceki gün görevine son verilen ve 4. kez sarı-kırmızılılara veda etmek zorunda kalan Fatih Terim, eşyalarını toplamak için dün Florya'daydı.
Kızı ve eşi ile birlikte tesislere gelen tecrübeli teknik adam, yaklaşık yarım saat içeride kalırken, personel ve futbolcularıyla da vedalaştı.

Fatih Terim’den flaş ayrılık sözleri! Yarı yolda bırakıldım

Yaşanan ayrılık sürecini futbolcularına anlatırken zaman zaman öfkelenen zaman zaman da duygusallaşan Terim'in şunları söylediği öğrenildi: "Hepinize inandım ama farklı gelişmeler oldu. Yarı yolda bırakıldım. Ben olmayabilirim ama siz Galatasaray arması için devam edeceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Benim hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin."

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Terim'in saat 14.00'te Florya'ya geleceğini öğrenen farklı yaş gruplarından 100 kadar taraftar tesislerin önünde tezahüratlarla hocalarını bekledi.

Sarı-kırmızılı renklere gönül verenler, Başkan Burak Elmas'a da tezahüratlarla tepki gösterdi. Fatih Terim kendisini bekleyen taraftara kayıtsız kalmadı. Aracından inerek onları selamladı.

MESAJ VAR UĞURLAMAYA GELEN YOK

Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya hesaplarından her sabah yaptığı 'Günaydın' paylaşımı yerine Fatih Terim'in fotoğrafını paylaştı ve "G.Saray için en iyisini istedik, sezon başından bu yana birlikte durmadan çalıştık. Tüm emeklerin için teşekkürler Terim" dedi.

Ancak Terim'i uğurlamaya bir tek yönetici bile gelmedi.

Burak Elmas: Terim'in bir tazminat talebi olmadı

 

Galatasaray'dan Fatih Terim'e teşekkür

 

Fatih Terim'in ayrılığının perde arkası!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yılmaz 12 Ocak 2022 14:06

    Bu kaprisli adamı gönderdiği için yönetimi tebrik ediyorum,takımın başına bir futbolcu koy bundan kötüsü olmaz

  • Nedim12 Ocak 2022 13:46

    Madem bu futbolu bu kadar çok bildiğini iddia ediyorsun:   hiç durma şimdiye kadar kazandıkların ile çok rahat bir kulüp satın alabilirsin!  Bu şekilde hem başkanlığını hem de teknik direktörlüğünü yaparsın!  Öyle yörük sırtından kurban kesmek ile olmuyor! Bir hesaplasak Gs getirttiğin futbolcuların toplamda ederi kaç milyon avro eder 100 milyon olmuştur en az!  Peki kaç futbolcu yetiştirdin?  Hiç durma Altınordu yu ya da Eskişehirspor u alıp gerçek anlamda bir profosyonel kulüp olma anlamında diğerlerine de örnek olmuş olur gerçekten de yetiştirici eğitmen kimliğin yeteneğin de varsa  Dünya çapında yıldız da yetiştirir işte o zaman efsane olursun!  Yoksa çok fazla abartıldığını düşünürüm.

  • enayi 12 Ocak 2022 11:51

    Şu millet bak ya bunların ülkeye ne faydası olur adam katrilyonluk olmuş hala  doymamış birde peşinden koşanlara bak yarına ekmeği yok yuh be böylelerin ülkeye vatana millet ne faydası olacak ki bunları aykülerine bir bakmak lazım araştırmalarda gerçekten işe yarar