E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den Falcao açıklaması---

Fatih Terim'den Falcao açıklaması

Fatih Terim'den Falcao açıklaması
07 Aralık 2019 - 19:45 borsagundem.com

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, sakatlığının ardından 68 gün sonra 21 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Terim maç öncesi Falcao ile yaptığı konuşmayı canlı yayında açıkladı.

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Alanyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da Falcao gelişmesi yaşandı.

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde büyük umutlarla takıma kazandırdığı fakat sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir forma giyemeyen Radamel Falcao, Alanyaspor maçının 21 kişilik kadrosunda yer aldı. Falcao en sonra 1 Ekim’de Türk Telekom Stadyumu’nda Paris Saint-Germain ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında görev aldı. Kolombiyalı yıldız isim bu müsabakadan sonra aşil tendonundaki sakatlığından dolayı oynayamadı ve tedavi sürecine girdi. Falcao toplam 68 gün sonra Alanyaspor maçının kadrosuna yer aldı. 

33 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı-kırmızılı formayı 5 kez giyerken, Kasımpaşa maçında gol sevinci yaşamıştı. 

"Falcao ile dün antrenman öncesi bir konuşma yaptık"

Maç öncesi yayıncı kuruluşa konuşan teknik direktör Fatih Terim Falcao ile yaptığı konuşmayı açıkladı. Terim, "Falcao ile dün antrenman öncesi bir konuşma yaptık. Falcao'nun oynaması fizik olarak çok zor. Mecbur kalırsak maksimum oynayacağı, 15-20 dakika belki en fazla yarım saat oynar." ifadelerini kullandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez07 Aralık 2019 20:14

    asıl birazcık onur olsa fatih terim istifa eder.her sene 10-30 arasında işe yaramayan yabancı futbolcu transfer etti bir halt edemedi.o zannediyorki liğ şampiyonluğu kendisini kurtarır.gercekler ab kupalarında kendini gösterdi.falcao muş ben bu adamı yıllarc atanırım.beleşcinin birisi top gelirse gol atar.utanın utanın sivasspor dan adamlar kıt kanat bütceleri ile liğ liderleri.