E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim’den Ali Koç’a videolu yanıt---

Fatih Terim’den Ali Koç’a videolu yanıt

Fatih Terim’den Ali Koç’a videolu yanıt
27 Temmuz 2019 - 22:16 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yönelik yaptığı açıklamalara Twitter hesabından yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı eski bir videosunu alıntılayarak açıklama yapan Fatih Terim, “Arkadaşlar, biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür. Aramızda hala anlamayanlar varmış…  O zaman bir kez daha…” ifadelerini kullandı.

Terim’in bu açıklamasıyla birlikte paylaştığı eski videosunda ise şu ifadeler yer aldı: “Adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstelik, rütbemiz de farklı. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı daha fazla artırmak istemiyorum.”

Ali Koç'tan transfer ve UEFA açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah29 Temmuz 2019 15:33

    Tazminat konusunda haklı Fatih Terim fakat verdiği cevap yanlış fenerbahçe küme düşse bile fenerbahçeliyim fakat Ali başkanla aynı düşünmüyorum tazminat konusunda sonuçta milli takımda emek vermiştir ve 2016 avrupa şampiyonasına katılmıştır milli takım en büyük başarı 2008 avrupa şampiyonasında çeyrek final başarısı bunun üstü artık kupa kazanmak olmalıdır avrupa şampiyonasında.kısır tartışmalara yapmanın anlamı yok zaten iş adamlarını sevmem asgari ücrete işçi çalıştırırlar.

  • GALATASARAY LI 28 Temmuz 2019 14:17

    ADAM SIN TERİM ŞU FENERİN HALİNE BAK GALATASARAYI TAKLİT EDEREK YÜRÜMEYE ÇALIŞIYOR GALATASARAYIN BIRAKTIKLARIYLA YETİNİYOR ONA BUNA LAF ATANA KADAR ÖNÜNE BAK BİŞEYLER BAŞARMAYA ÇALIŞ SAYIN KOÇ SENİ TAKTİR ETSİNLER..ELİN YABANCILARI BU ÜLKEDE TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTI YATIP YATIP PARA ALDI MİLLİ TAKIMDA ONLARA KİMSE BUGÜNE KADAR BİŞEY DEMEDİ YERLİ DİYE TERİMİ İKİDE BİR ÖNE SÜRMENİZLE İYİCE KÜÇÜLÜYORSUNUZ SEN İŞİNE BAK BAŞARILI OL OLABİLİYORSAN..

  • vs28 Temmuz 2019 12:28

    neyin imparatoru biz ne şişme imparatorlar gördük

  • Cego 28 Temmuz 2019 09:11

    Bravo Fatih hoca. Bu Ali kendine herşeyi mübah görüyor. Kardeşim Türkiye nin en zenginlerinden biri olabilirsin ama karşında imparator var akıllı ol aklını böyle alır. Zorunamı gitti

  • yunus28 Temmuz 2019 02:55

    Ali sen  Fatih  terim  ile  uğraşacağına kendi  takımın  ile  ilgilen.  Kendi  başarısızlıgını  Fatih  Terim e  çatarak  mı  kapatıyorsun  ali  evladım.  acıyorum  sana. yazık bu dediklerine bir  kısım fener  taraftarıda  inanıyor.

  • Volkan28 Temmuz 2019 01:25

    Ligler başlamadan ilgi çekilmeye başlanıyor bence. Ortada iddialaşma olmayınca tribünler dolmuyor. Paralı kanala da iddialaşmayı teşvik ediyor olabilir. Ben bu sene Beşiktaş'ı tutacağım, rüyamda antrasit gri formalı takım yenliyordu oraya destek olmam lazım.

  • oktaydoğaner28 Temmuz 2019 08:32

    kendin yanlış biliyosun başkalarını da etkileme bi odun var laftan anlamayan bi de ona bi şeyleri anlatmaya çalışan kavganın hırın güeün yalanın dolanın olduğu yerde iyi birşey olmaz hiç iyi bir şey üeretilmez

  • Gsli.28 Temmuz 2019 00:38

    Fenerbahçe başkanı argo konuşursa futbolda şiddet bitmez açıkça milleti gaza getiriyor yazık çok zayıf bir başkan.

  • Kâmil 28 Temmuz 2019 00:03

    Biri şu adana jonisine haddini bildirmeli. Yıllardır şike yapa yapa şampiyon olan sahte kabadayıların elbet sonu gelecek. Sizin dilinizden adanalı kebapçılar iyi anlar. Zaten sizin haddinizi de iyi bildiriyorlar.

  • Emrah27 Temmuz 2019 23:46

    Geçen yıl fenerbahçe küme düşebilirdi dediğiniz doğru acı diyerek hatırlatmanız doğru tespit fakat seninde futbolcu olduğunuz dönemde 1 tane bile türkiye ligi şampiyonluğunuz yok ve bunu hep yaşayacaksınız 20 yıldan beri fenerbahçeyi kadıköyde yenemediğiniz de olduğu gibi hep ezikliği yaşayacaksın Fatih Terim fenerbahçeye karşı kaderini yaşamaya devam edeceksin yanındaki en çok fenerbahçe mağlubiyeti yaşayan yardımcı hocan Hasanla beraber.

  • oktaydoğaner28 Temmuz 2019 08:35

    seni yenince 6 puan mıveriyolar yoksa şampiyon mu oluyoruz. GALATASARAY2ı yenelimde isterse küme düşelim diyen bi anlayışa bu yorumlar normal

  • atakan28 Temmuz 2019 02:51

    emrah  evladım  biz  20  yıl  daha  fenerbahçeyi  kadiköyde  yenmeyelim ama  şampiyon  biz  olalım...anladın  sen  onu   :D 

  • Eski Fernerli 27 Temmuz 2019 23:19

    İnşaAllah Fernerbahçe bu sene küme düşer ve Ali Koç hayali de hüsranla biter .