E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim: Bunu Galatasaraylılara söylemek benim borcum…---

Fatih Terim: Bunu Galatasaraylılara söylemek benim borcum…

Fatih Terim: Bunu Galatasaraylılara söylemek benim borcum…
30 Eylül 2019 - 22:05 borsagundem.com

Terim, "Göze hoş gelen, seyir zevki olan, coşkulu oyun oynanmadığı gerçek. Bunu Galatasaraylılara söylemek benim borcum. Ben de hoşlanmıyorum. Tempo ve fizikle birlikte mevcut şartların çoğu değişecek" dedi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu ikinci maçında Paris Saint Germain’i konuk edecek olan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşma öncesi basın toplantısında konuştu. Terim oynanan oyundan memnun olmadığını dile getirdi ve “Cezam yeni bittiği için maçlardan sonra açıklama imkanı bulamadım. Göze hoş gelen, seyir zevki olan, coşkulu oyun oynanmadığı gerçek. Bunu Galatasaraylılara söylemek benim borcum. Ben de hoşlanmıyorum. Tempo ve fizikle birlikte mevcut şartların çoğu değişecek” dedi.

Paris Saint Germain’i de değerlendiren Terim, “Neymar yok vah vah! Cavani de sakatlanmış çok kötü, bu büyük bir avantaj gibi söylemlere Galatasaraylıların kanmamasını istiyorum. ‘Bunlar da yok, nasıl yenemedik’ demenin ön hazırlığıdır bu. PSG her mevkinin alternatifi olan, büyük oyunculardan kurulu bir takım. Galatasaraylılar elimizden geleni yapacağımızın bilincinde olacaklar. Takımımın iyi bir reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Derbiden sonra üç gün sonra Şampiyonlar Ligi’nde böyle bir büyük takımla karşılaşmak çok kolay değil” diye konuştu.

‘Öyle bir algı var ki…’

“Öyle bir algı var ki biz çok kötü oynamışız. İstediğimiz gibi oynamamışız ama 15-60 arası pozisyonlarımız var. Ama evimizde 2 puan kaybetmişiz, seyircinin üzülmesini anlarım ama benim olduğum yerde seyircimizin karamsarlığını kabul edemem” diyen deneyimli teknik adam “Biz nerelerden kazandık, nerelerden şampiyon olduk, nerelerden Avrupa şampiyonu olduk. Biz seyircimizle bir olduğumuzda ortaya çıkan tablo parmak ısırtan bir tablodur. Bizim kaybederken bile onların gurur duyarak kaybedeceği bir takım olmamız lazım. İnancımız ve isteğimiz var kaybetmeye de hiç niyetimiz yok Allah’a şükür” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah30 Eylül 2019 22:16

    İmparator diyorlar sana önemli olan senin takımın nasıl oynayacak yada oynatacaksın onu düşün bırak sağ,sola bok atmayı galip gel.maç sonu uyuz olduklarına eleştirini yaparsın fakat takımın kötü futbol oynamıyor.orta saha sıkıntılı bu futbolla bu sene işi zor galatasarayın.