E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFalcao için flaş transfer iddiası: ABD'den teklif var!---

Falcao için flaş transfer iddiası: ABD'den teklif var!

Falcao için flaş transfer iddiası: ABD'den teklif var!
02 Aralık 2019 - 10:21 borsagundem.com

Galatasaray'da yolu gözlenen Radamel Falcao için Levent Tüzemen'den önemli bir iddia geldi.

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Radamel Falcao için Levent Tüzemen'den A Spor'da dikkat çekici bir yorum geldi.

Tüzemen, Falcao'nun MLS'e transfer ihtimali olduğunu ve Kolombiyalı golcünün 2. yarıda sahalara dönme ihtimalinin yüksek olduğunu kaydeden Tüzemen, "Falcao bence ikinci yarıda döner ama burada mı döner, ABD'de de mi döner, onu bilemiyorum." dedi.

Radamel Falcao'nun adı uzun süredir David Beckham'ın yeni açacağı Inter Miami takımıyla anılıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kazım abi07 Aralık 2019 11:23

    Ülkemizde Falcao'yu cebinden çıkaracak nice genç yetenekli topçularımız var. Falcao ilgisiz ve takımın enerjisini düşürüyor. Gönderin gitsin...

  • Emrah02 Aralık 2019 11:50

    Balon transfer doğrusu top oynamadıktan sonra anlamı yok bu futbolcu da aynı Arda Turan gibi futbolu kafada bitirmiş artık alacağı paraya bakar fakat bence esas yanılgıyı Emre Mor transferinde yaşadılar diyeyim he Diagne basın problemli diye gösteriyor fakat problem çoçuk sakatlanmamış sahada yerini almıştı en çok penaltı atmayı sever  :)