E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFalcao Arabistan'a gidiyor---

Falcao Arabistan'a gidiyor

Falcao Arabistan'a gidiyor
03 Nisan 2020 - 08:41 borsagundem.com

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao için Al Hilal'den sonra Al Sadd da devreye girdi. Arap basınına göre; 34 yaşındaki futbolcu, tercihini Al Sadd'dan yana kullandı

Suudi Arabistan basınından Al Watan Gazetesi’nin, “Falcao Al Hilal ile anlaştı” haberinin ardından Katar basını, Kolombiyalı yıldızın son anda Al Hilal’e gitmekten vazgeçtiğini ve Katar’da Al Sadd forması giyeceğini yazdı. İddialara göre Katar ekibi, Galatasaray’a yüklü bir bonservis ödeyecek ayrıca 2 yıl için Falcao’ya 12 milyon euro maaş verecek. 

ONUN İÇİN İYİ SEÇENEK 

Kolombiya futbolunun unutulmaz isimlerinden Faustino Asprilla da Falcao’nun Katar’a gitme ihtimaline karşı, “Falcao Katar’ın Al Sadd takımı ile anlaştıysa, futbol oynamak için Arap Yarımadası’na gitmek istiyorsa bu iyi bir seçenektir. Bunun uluslararası kariyerini etkileyeceğini düşünmüyorum. Kesinlikle milli takım seviyesinde kalacaktır” yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN03 Nisan 2020 11:37

    GS bir verdiği karşılık geldi derler ya o oluyor.ulan bunun gibi bizde çok cocuklar var fakat futbol mafyası bunları piyasa çıkmalarını engelliyor.