E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFakirler ağlamayı kessin!---

Fakirler ağlamayı kessin!

Fakirler ağlamayı kessin!
13 Şubat 2014 - 07:07 borsagundem.com

Lüks sektörünün önemli isimleri, ABD’nin fakir kesimlerine sahip olduklarınızın kıymetini bilin çağrısı yaptı

ABD’li bir lüks marka CEO’sundan ülkenin fakirlerinin her şeyden şikayet etmemesi gerektiği mesajı geldi. Lüks giyim markası Nicole Miller’ın CEO’su Bud Konheim, ABD’nin zengin olarak kabul edilen kesiminin dünyanın diğer bölümlerinde o kategoriye girmediğini söyledi. Konheim, “Biz aslında fakir olarak kabul edilen kesimin dünyanın bambaşka ülkelerinde oldukça zengin olabileceği bir ülkede yaşıyoruz. Ama sürekli olarak ondan bundan şikayet ediyoruz. Ülkemizde yıllık 35 bin dolar kazanan bir kişi az kazandığından şikayet edip duruyor. Neden bir kere de bu kişinin Hindistan, Çin ya da adını bile bilmediğimiz bir ülkede zengin bir hayat yaşayabileceğini düşünmüyoruz. Fakir kesim ağlamayı kesmeli” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali13 Şubat 2014 15:15

    Zengini de fakiri de Allah(!)bilerek ve isteyerek yani kasdi yaratmadı mı? O halde kes sesini, açsan bile şükret, askari ücrete talim.Sen siyasi birinin çocuğu değilsin ki..

  • dlbyz13 Şubat 2014 08:17

    dünya zenginler ve fakirler olarak ayrıldı ama dilenciler gercekten zengin onlar onursuz