E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFakıbaba'dan Sudan'ın et önerisine yanıt---

Fakıbaba'dan Sudan'ın et önerisine yanıt

Fakıbaba'dan Sudan'ın et önerisine yanıt
27 Aralık 2017 - 09:41 borsagundem.com

Bakan Fakıbaba, Sudan'ın Türkiye'ye 3 veya 4 dolardan et göndermesinin önemli olmadığını, önemli olanın üreticilerin maliyetleri olduğunu söyledi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sudan'ın Türkiye'ye 4 dolara et satma teklifini değerlendirdi.

Fakıbaba yaptığı açıklamada, "Taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini bilen bir kardeşinizim. Üç dolara alırsınız, yarın 5 olur, 8 olur. Benim özellikle üretici kardeşlerimi küstürmemem lazım" dedi.

"3 veya 4 dolardan göndermesi benim için çok önemli değil" şeklinde konuşan Fakıbaba, "Benim üreticimin maliyetleri nedir, benim üreticimin maliyetleri gerçek fiyatları yansıtır. Hep üreticinin yanında olduk" ifadelerini kullandı.

Fakıbaba şöyle konuştu: "Türkiye'deki üreticiler bu işin ihracatını yapabilecek kapasitede olan insanlardır. Biz devlet olarak onlara destek verdiğimizde inanıyorum ki kısa sürede et ithal eden bir ülke değil, ihraç eden bir ülke olacağız"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi28 Aralık 2017 09:44

    TÜRKİYEDE HAYAT NEDEN PAHALI ? ADALETLİ ÜLKELERDE VERGİ PARA KAZANANDAN ALINIR , ADALETSİZ ÜLKELERDE VERGİ PARA HARCIYANDAN ALINIR. TURKİYE DOLAYLI VERGİDEN VAZGEÇEMEDİĞİ SÜRECE DURUM DEĞIŞMEZ. NEDEN ? 15 yilda 162 kez değişen KAMU İHALE KANUNU VE 57 YILDIR HİÇ DEĞİŞMEYEN GELİR VERGİSİ KANUNU. BİRİLERİNİN İDDA ETTİĞİ GİBİ CENNETTE YAŞAMIYORUZ.

  • erol g.27 Aralık 2017 23:45

    SUDAN ÖNCE KENDİ HALKINI ETLE BESLESİN

  • KILIÇ27 Aralık 2017 09:50

    GİDİP YÜKSEK FİYATTA ET İTHAL EDECEGİNE GELİN BİZDEN ALIN DİYORSA TAKTİR ETMEK LAZIM.

  • ....27 Aralık 2017 09:47

    avrupada bildim bileli 3 - 4 usd 1kg et... neden tc de uçuyor ?? düşmüyor? sebbei ötv benzin ve yem zamları. aynı malı malzemeyei avrupa kullansa onlardada 1 kg et uçar çıkar tepelere...