E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFaciadan sonra yeni umut---

Faciadan sonra yeni umut

Faciadan sonra yeni umut
29 Mayıs 2014 - 01:41 borsagundem.com

Soma'daki faciada madenden çıkarılan işçilerden Şinasi Gülmez ve eşinin tüp bebek tedavisinden olumlu yanıt aldğı ve bebek beklediği bildirildi

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Müdürü Tayfun Özçakır, Soma'daki madenden çıkartılan Şinasi Gülmez (33) ve eşi Seher Gülmez'e (29) uyguladıkları tüp bebek tedavisinin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Çiftin 6 yıllık evli olduğunu ve çocuk sahibi olmak için 2013 yılının Ekim ayında merkeze geldiğini söyleyen Özçakır, yapılan tedavinin başarılı olduğunu anlattı.

Özçakır, merkezde 98 kişiye tedavi uyguladıklarını ve şu ana kadar yüzde 42'lik başarı ortalamasına ulaştıklarını ifade etti.

MADENDEN SONRA YENİ UMUT

Maden işçisi Şinasi Gülmez de madende korku dolu anlar yaşadığını ama kurtulmayı başardığını söyledi.

Tüp bebek tedavisi sırasında madende çalışmayı sürdürdüğünü kaydeden Gülmez, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Facia sırasında ben çıkışa yakın taraftaydım. Patlama benden 1,5 kilometre aşağıda oldu. Patlama sesini duyunca arkadaşlara haber verdik. Dışarı çıkmaya başladık. Aşağıdan gelen arkadaşları taşımaya yardım ettik. Yanımda 30-35 arkadaşım daha vardı. Hepimiz dışarı çıktık. Patlama olduğu zaman çok üzülmüştük ama şu anda mutluyuz. Çocuğu olmayan aileleri buraya tedavi olmaya davet ediyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)