E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEylemci öğrenciye kredi şoku!---

Eylemci öğrenciye kredi şoku!

Eylemci öğrenciye kredi şoku!
30 Temmuz 2013 - 18:00 borsagundem.com

Öğrenciler için burs müracaat şartları yayımlandı. KYK sitesinde dikkat çeken madde!

Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürlüğü'nün 2013-2014 öğretim yılı yurt içinde okuyan önlisans, lisans, özel yetenek, master ve doktora öğrencileri için burs ve öğrenim kredisi müracaat şartları yayımlandı. Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki duyuruda, yurt içinde yükseköğrenim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere karşılıksız verilen para anlamındaki burs başvuru şartlarına göre, öğrenciye normal öğrenim süresince verilen öğrenim kredisinde ilginç maddeler yer alıyor.
Kurum, öğrenim kredisi verilmeyecek öğrenciler arasında, öğrenim görmekte olduğu öğretim kurumlarında, eklentilerinde, kalmakta olduğu yurtta, öğretim kurumu veya barındığı yurdun dışında, münferiden veya topluca her ne şekilde olur ise olsun anarşi ve terör olaylarına karışan, öğrenim özgürlüğünü ihlal edici (Direniş, boykot, işgal, yazı yazma, resim yapma, slogan atma vs.) davranışlarda bulunan bu fiillere eksik veya tam teşebbüste bulunan, üzerinde veya kendi kullanımına bırakılmış yerlerde ateşli silahlar, patlayıcı maddeler, bıçaklar vs. tüm kesici, delici, yakıcı, boğucu, ezici, parçalayıcı, eza ve cefa verici olarak salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere, özel nitelikte yapılmış olan her türlü suç aletlerinden birini veya birkaçını bulunduran öğrencilere kredi verilmeyeceği açıklandı.
Kurumun üniversite öğrencilerine aylık 280 TL olarak ödenen burslarına ilişkin sözkonusu bu madde, 'Gezi Parkı' olayları nedeniyle eylemlere katılan öğrencileri de içeriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PP13 Ağustos 2013 13:56

    polise 44 milyon örtülü ödenekten veriyor gaz + toma alsın diye :) öğrenciye ise üç kuruşu çok görüyorlar valla helal olsun ne diim artık ben bu kafaya ... Polis RTE nin özel ordusu haline geldi zaten ...

  • demir30 Temmuz 2013 19:15

    kendi gibi düşünmeyenlere cahil diyen faşist,saygısız, terbiyesizlere mi soracağız ne yazacağımızı. bu ülkenin başına sizin gibi insan düşüncelerine baskı uygulayan bir kesim gelemesin diye her zaman erdoğana vereceğiz oyumuzu.

  • OĞUZ30 Temmuz 2013 18:54

    KILICDAROĞLU AMCALARI, BİR ZAMANLAR FAKİRE 600 TL VERECEKTİ. KAÇ YILDIR VERMİYOR BİRİKMİŞTİR. POLİSE TAŞ ATAN ÖĞRENCİLERE VERSİN.

  • aykırı30 Temmuz 2013 18:37

    asil egitime ihtiyaci olan onlar oldugu icin yardim yapilmali ama yaptiklarinin bedeli neyse de ferdi olarak ödetilmeli öylelerine söz hakki verilmemeli..

  • hope30 Temmuz 2013 18:23

    SU ZİHNİYETE BAK EĞİT,Mİ BOŞA ÇÖPE ATILAN PARA SAYIYOR KÖR CAHİLLER BİRDE UTANMADAN SÖYLÜYORLAR KARA CAHİLLER

  • hope30 Temmuz 2013 18:21

    sadaka kadar verdikleri parayı vermek için şart koşmuşlar UTANMAZ ARLANMAZ HERİFLER VE YANDAŞLARI GÜN GELECEK DEVRAN DÖNECEK YAKINDA MERAK ETMEYİN KORKU DAĞLARI SİZİ BEKLER

  • m30 Temmuz 2013 18:13

    hatta para alsın! okuldan atsın!

  • checkup30 Temmuz 2013 18:07

    Çok isabetli olmuş.

  • okan30 Temmuz 2013 18:07

    bence güzel bi karar devletin çöpe atacak parası yok