E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEyfel Kulesi, Afganistan için karardı---

Eyfel Kulesi, Afganistan için karardı

Eyfel Kulesi, Afganistan için karardı
28 Ocak 2018 - 09:01 borsagundem.com

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü ambulansla düzenlenen saldırıda yaşamını yitirenler, Eyfel Kulesi'nin ışıkları söndürülerek anıldı

Fransa'nın başkenti Paris'in simgesi Eyfel Kulesi'nın ışıkları, Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü ambulansla düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler anısına söndürüldü.

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun talimatıyla ışıkları gece yarısı söndürülen kule karanlığa büründü.Hidalgo, kendisine ait sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin, "Paris kenti ve Parisliler, bir kez daha barbar teröristlere karşı karşıya olan Afgan halkının yanındadır." mesajını paylaştı.

Kulenin ışıkları daha önce de birçok ülkede terör saldırıları sonucu yaşamını yitirenlerin anısına karartılmıştı.Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü ambulansla düzenlenen saldırıda 95 kişinin hayatını kaybettiği ve 158 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet 28 Ocak 2018 16:00

    Şerefsizler , Amerika bombaların anası ismini verdiği bomba ile tüm köyü haritadan silip 500 kişiyi şehit ettiğinde neden tepki gostermediniz.