E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriExpochanel’in yeni sahibi Denge Yatırım Holding oldu ---

Expochanel’in yeni sahibi Denge Yatırım Holding oldu

Expochanel’in yeni sahibi Denge Yatırım Holding oldu
27 Mart 2019 - 17:10 borsagundem.com

Denge Yatırım Holding’in, Expochanel ve Telemarketing TV'nin sahibi Yeni Renkler’le yaptığı görüşmeler tamamlandı. İki ünlü kanalın sahibi şirketin satın alınması konusunda anlaşmaya varıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Sinema ve medya sektörüne başarılı ve kârlı imzalar atılması adına dev hedefler belirleyen Denge Yatırım Holding, ilk atağında önemli bir satın almayı gerçekleştirdi.

15 Mart’ta Expochanel ve Telemarketing TV’nin sahibi şirketin, halka açık Denge bünyesine katılması amacıyla KAP’ta duyurulan ve Borsagundem.com'un manşete taşıdığı “Görüşmeler başlatılıyor” haberinin sonucu bugün geldi. Denge Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamda, iki ünlü kanalın sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş’nin satın alınması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Devir işlemlerinin başlatılmasına karar verildiği de ifade edildi.

DEVİR İŞLEMLERİ BAŞLATILACAK

Denge Yatırım Holding’den KAP’a gönderilen duyuruda şöyle denildi:

"EXPOCHANEL TV'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin ve TELEMARKETİNG TV.'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin şirketimiz tarafından satın alınmasına ilişkin görüşmeler tamamlanmis olup , taraflar arasında satın alma konusunda anlasmaya varılmış ve devir işlemlerinin başlatılmasına karar verilmistir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,91
En Yüksek: 2,98
En Düşük: 2,88
Değişim 1,39 %
FK: 3,26
PD / DD: 0,98
İşlem Hacmi 50.654.095
Toplam Adet: 17.345.652
Ağırlıklı Ort.: 2,92
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)