E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEvrim Hizaler yeniden başkan oldu---

Evrim Hizaler yeniden başkan oldu

Evrim Hizaler yeniden başkan oldu
12 Temmuz 2017 - 15:19 borsagundem.com

Evrim Hizaler, ikinci kez Avrupa Kalem Üreticileri Birliği Başkanı seçildi

Avrupa Kalem Üreticileri Birliği (EPMA) ile Avrupa Yazım Gereçleri Üreticileri Birliği (EWIMA)’nin 2017 Genel Kurul Toplantısı İsviçre’de gerçekleşti. Dünyanın lider kırtasiye üreticilerinden üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda Türkiye kırtasiye sektörünün öncü markası Adel Kalemcilik’in Genel Müdürü Evrim Hizaler ikinci kez birlik başkanı olarak seçildi. Evrim Hizaler, EPMA Başkanlığı’nı üstelenen ilk Türk yönetici unvanını taşıyor.

EPMA Başkanlığı’nı üstlenen ilk Türk yönetici olan Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, kalemin insanların kendini ifade etmesinde en güçlü araç olmaya devam ettiğini vurgulayarak şunları ifade etti:
“İnsanların kendini ifade etmek için kalemi ve renkleri kullanması, dokunarak üretmeyi tercih etmesi çok güzel. Kalem gücünü, yaratıcılığa ve öznelliğe açtığı alandan alıyor. Teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı günümüzde kalemin gösterdiği başarı bizleri gerçekten heyecanlandırıyor. Kalemin bu güçlü varoluşunu sektörel verilerde de gözlemlemeye devam ediyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)