E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEvli işadamı Reina'nın tuvaletinde sevişti!---

Evli işadamı Reina'nın tuvaletinde sevişti!

Evli işadamı Reina'nın tuvaletinde sevişti!
23 Temmuz 2013 - 07:45 borsagundem.com

Reina'nın tuvaletinde sevişirken yakalanan evli işadamı K.S. yaka paça mekandan atıldı

Evli işadamı K.S. geçen hafta cuma gecesi, aralarında Yurdal Sert’in de bulunduğu bir grupla Reina’da eğlenmeye gitti. İddiaya göre gecenin ilerleyen saatlerinde yanındaki kadın arkadaşıyla kadınlar tuvaletinde sevişirken yakalanan K.S., görevliler tarafında yaka paça dışarı atıldı
EĞLENCELİ BAŞLADI, REZALETLE BİTTİ
Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre, İstanbul gece hayatında herkes bu olayı konuşuyor! Sosyetenin tanınmış isimlerinden olan evli işadamı K.S. geçen hafta cuma gecesi kadınlı erkekli bir grupla İstanbul’un gözde gece kulübü Reina’da eğlenmeye gitti. Aralarında Yurdal Sert’in de bulunduğu grubun eğlencesinin gecenin ilerleyen saatlerinde rezalete dönüştüğü iddia edildi. K.S. gruptaki kadın arkadaşıyla masadan kalkıp gece kulübünün giriş bölümündeki tuvalete doğru gitti.
‘KiM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?’
İddiaya göre K.S. ile kadın arkadaşı birlikte kadınlar tuvaletine girdi. İçeride sevişmeye başlayan ikiliyi fark eden diğer müşteriler durumu gece kulübünün görevlilerine bildirdi. Kadınlar tuvaletine giren görevliler K.S. ile kadın arkadaşını uygunsuz bir halde yakaladı. K.S. ve yanındaki kadın hemen kulüpten atıldı. K.S. dışarıda güvenlikçilere, “Siz beni tanımıyorsunuz” diyerek tehditler savurdu. Görevliler, K.S.’nin içeride kalan eşyalarını almasına izin verip gönderdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal23 Temmuz 2013 17:20

    türk insanı ne kadar çiğ,sıkışınca hep aynı cümle siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? evet biliyoruz sokak köpeğisin

  • anıl 23 Temmuz 2013 13:01

    yaşlanmaya başlayan ve bunu kabul edemeyen paralı erkeklerin, çocuğu yaşındaki kızlarla ulu orta yaptıkları bilinclidir. ya iktidarsızdır, artık böyle şeylerle karısına ben hala işe yarıyorumu göstermek ister yada zenginlerin ne yapacağını şaşırmışlıklarından biri. parası olmadığında yüzüne hiçbir bayanın bakmayacağının bilincindedir ve bunu kullanır.

  • vardal23 Temmuz 2013 11:45

    sapık bunlar. paraları var otele gitse olmaz çünkü değişik bir mekan ve fantazi olacak. ne yapacaklarını şaşırdılar.