E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEvlatları için slogan attılar---

Evlatları için slogan attılar

Evlatları için slogan attılar
17 Şubat 2014 - 01:20 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçta, Eskişehir'deki gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesi de tribündeydi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe 'nin dün Kasımpaşa ile oynadığı maçta, Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir'de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ailesi de tribünde yer aldı. 



Korkmaz ailesi Fenerbahçe taraftarlarının davetlisi olarak karşılaşmayı izledi. Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi Emel Korkmaz, babası Şahap Korkmaz, ağabeyi Gürkan Korkmaz sarı-lacivert forma giyerken, ağabey Gürkan, "Hep 19, Ali İsmail Korkmaz" yazılı atkı açtı. 

Ailenin yanında maçı seyredenler arasında, Reyhanlı belgelerini sızdırmakla suçlanan ve bir süre tutuklu kalan er Utku Kalı, avukat Efkan Bolaç ve gazeteci Ahmet Şık’ın da bulunması dikkat çekti. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EN BÜYÜK FN çem.17 Şubat 2014 19:40

    Bİz tüm FB çeliler herzaman arkanızdayız bu seçimlerdede sandıkta RTE doğana çok büyük süprizler yaşatacağız hayatında CHP ye oy vermeyenler bu seçimlerde sadece akp kaybetsin diye CHP tisine oylarımızı vereceğiz.