E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEv hapsinde bulunan adam cezaevinde yaşamayı tercih etti---

Ev hapsinde bulunan adam cezaevinde yaşamayı tercih etti

Ev hapsinde bulunan adam cezaevinde yaşamayı tercih etti
24 Ekim 2021 - 20:10 borsagundem.com

İtalya'da ev hapsinde bulunan bir adam, polis karakoluna giderek eşiyle aynı evde yaşamanın çekilmez hale geldiğini, bu yüzden cezasının geri kalanını hapiste geçirmek istediğini söyledi.

Carabinieri polisinden yapılan açıklamada, başkent Roma'ya yakın Guidonia Montecelio bölgesinde yaşayan 30 yaşındaki adamın artık "eşiyle aynı evde zorunlu yaşamaya dayanamadığını" söylediği belirtildi.

Açıklamaya göre, evden kaçmayı tercih eden adam kızgın bir şekilde karakola gelerek, polise cezasının geri kalanını demir parmaklıklar ardında geçirmek istediğini belirtti.

Tivoli Carabinieri polis sözcüsü Francesco Giacomo Ferrante, AFP haber ajansına yaptığı açıklamada, adamın uyuşturucu kaçaklığı nedeniyle ceza aldığını ve cezasının tamamlanmasına daha birkaç yıl olduğunu söyledi.

"Evde eşi ve ailesiyle birlikte yaşıyordu. İşler iyi gitmiyormuş" diyen polis sözcüsü Ferrande, hükümlü ile arasında geçen diyaloğu şu şekilde aktardı: "Buraya geldi bize, 'evdeki hayatım cehenneme döndü, daha fazla dayanamayacağım, cezaevine girmek istiyorum' dedi"

Söz konusu kişinin ev hapsi ile ilgili yasaları ihlal ettiği için kısa süreliğine göz altında tutulduğu, daha sonra cezaevine nakledildiği bildirildi.

Hapishanede uyuşturucu taşıyan kedi yakalandı

 

Müvekkilini 42 milyon lira dolandıran avukata hapis cezası

 

Ronaldo'yu dolandıran seyahat acentesi çalışanına hapis

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan24 Ekim 2021 23:33

    Şu ortamda cezaevinde internet serbest olsun çok kişi gider, hayatın büyük kısmı internet ile geçiyor. Geçen biri içeride pastacılık eğitimi aldı dışarı çıkıp pastahane açtı haberi vardı.

  • ff24 Ekim 2021 22:01

    en iyisini yapmıs. kadın dırdırı adamı bitirir. :)