E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEuro Trend geri alım yapacak---

Euro Trend geri alım yapacak

Euro Trend geri alım yapacak
15 Şubat 2017 - 17:34 borsagundem.com

Euro Trend Yatırım Ortaklığı, şirkete ilave likidite sağlamak ve sağlıklı fiyat oluşumu sağlamak adına hisse geri alım programı başlatıyor

Euro Trend Yatırım Ortaklığı hisse geri alım programına başlıyor. Şirkete ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşması için şirket paylarında geri alım yapacak. KAP'a yapılan açıklamaya göre, azami 4.000.000 adet pay ve bu paylar için 4.000.000 TL fon ayrıldı.

Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Şirketimiz Yönetim Kurulunun şirketimiz payların geri alımına ilişkin 15.02.2017 tarihinde almış olduğu yönetim kurulu kararı aşağıda belirtilmiştir;
Ülkemiz sermaye piyasalarında yaşanan gelişmeler ve şirket paylarımıza ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşmasına ortam ve fayda sağlamak amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu hükümlerine uygun olarak azami 4.000.000 adet ve bu adet için 4.000.000-TL azami fon ayrılarak geri alım yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)