E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEURO 2020'de günün maçları---

EURO 2020'de günün maçları

EURO 2020'de günün maçları
13 Haziran 2021 - 12:39 borsagundem.com

EURO 2020'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün C grubu ve D grubu maçları oynanacak

İtalya - Türkiye açılış maçıyla başlayan EURO 2020'de heyecan devam ediyor. Dün yapılan maçlarda Galler - İsviçre 1 - 1 berabere kalmıştı. Bu skor A Milli Takım'ın kötü başladığı gruptan çıkma şansını artırıyor.

Christian Eriksen'in fenalaştığı maçta Danimarka Finlandiya'ya tek golle boyun eğdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu'nda Belçika ile Rusya karşı karşıya geldi.

Turnuvanın ev sahiplerinden Rusya'nın Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanan maçı Belçika 3-0 kazandı.

BUGÜN OYNANACAK MAÇLAR
Futbolseverler bugün İngiltere - Hırvatistan, Avusturya - Kuzey Makedonya ve Hollanda - Ukrayna karşılaşmalarını izleyebilecekler.

İNGİLTERE - HIRVATİSTAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
İngiltere - Hırvatistan maçı 13 Haziran Pazar günü saat 16:00'da TRT 1'de canlı yayınlanacak. Karşılaşmada İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

AVUSTURYA - KUZEY MAKEDONYA MAÇI SAAT KAÇTA, NEREDE, HANGİ KANALDA?
C Grubunun ilk maçında Avusturya, Romanya’daki Arena Nationala’da Kuzey Makedonya’yı ağırlayacak. 19.00’da başlayacak maçı Andreas Ekberg yönetirken yardımcılıklarını Mehmet Culum ve Stefan Hallberg yapacak. 2008’den bu yana dört turnuvanın üçüne katılan Avusturya şampiyonaya galibiyetle başlamak istiyor. Kuzey Makedonya ise tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek. Mücadele TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve trtspor.com.tr/euro2020'den naklen yayınlanacak.

HOLLANDA - UKRAYNA MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak maçın hakemi Felix Brych. Karşılaşma TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve trtspor.com.tr/euro2020'den canlı yayınlanacak. Daha önce 9 kez şampiyonada yer alan ve 1988'de mutlu sona ulaşan "Portakallar", bu başarıyı tekrarlamanın peşinde. Turnuvada 3 kez mücadele etmeye hazırlanan Andriy Shevchenko'nun ekibi ise bu kez şanssızlığını kırarak ilk kez gruptan çıkmak istiyor.

Euro 2020'de korku dolu anlar! Maçta kalbi durdu

Euro 2020’nin en’leri: En değerli 11, en genç futbolcu kim?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)