E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriETS, yıldız değil otel adını verecek---

ETS, yıldız değil otel adını verecek

ETS, yıldız değil otel adını verecek
25 Ocak 2014 - 05:14 borsagundem.com

Yurtdışı turlarında sürprizleri engellemek isteyen ETS Tur, kalınacak oteli önceden tatilciye bildirecek

2013 yılında yurt-dışı turlarında ciroda yüzde 50, kârlılıkta da yüzde 80 artış yakalayan ETS Tur, artık misafirlerine yurtdışı paket turlarında kalınacak oteli önceden açıklıyor. Yapılan satışlarda daha önce kalınacak otellerin sadece yıldızlarının belirtildiğini ifade eden ETS Tur Yurtdışı Turlar Müdürü İlker Lanacı, “Yıllardır yurt dışı ilanlarında, acente sistemlerinde otel yıldızlarıyla tur satışları yapılırdı. Otel ismi belirtilmezdi. Bu yıldan itibaren misafirlere hangi tarihte, hangi tura gitmek istiyorsa uçak ve otel gibi bütün detayları anında açıklıyoruz” dedi.

Yurtdışında organizayonlar açısından lokal acentelerle çalışıldığını belirten Lanacı, “Lokal acenteler otel ismi belirtilmeyince istedikleri gibi misafirlerin kalacakları yeri belirliyordu. Bu yüzden bazı sürprizler karşılaşılabiliyordu. Biz artık bunun önünen geçiyoruz. Misafir memnuniyetini arttırmak için bu yeniliği getirdik. ETS Tur güçlendikçe, yurtdışında çalıştığımız firmalar bu yeniliği kabul etmek zorunda kaldılar” ifadelerini kullandı. Tur operatörü olarak sadece paket satmadıklarını ve yeni projeler geliştirdiklerini söyleyen Lanacı, “Tatilcilere sadece otel satışı da gerçekleştireceğiz. İnternet sitemizden inceleyip, gidilecek oteli seçip transferinizi alabileceksiniz. Orada tatilciyi Türkçe konuşan ETS Tur yetkilisi karşılayacak. Gün boyunca danışma hattı hizmeti vereceğiz. Danışma hattımızından yerel görevliler her türlü sıkıntıda misafirimizin yanında olacak” dedi.

OTOBÜS TURLARI BAŞLAYABİLİR

3 yıl sonra Avrupa’ya vizesiz seyahat edilme olanağının doğmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Lanacı, yurtdışına çıkan kişi sayısında artış olacağını söyledi. Tur şirketlerinin daha fazla Avrupa turları düzenleyebileceğini belirten Lanacı, “Belki otobüs turları 20 yıl önceki gibi artış gösterebilir. 90’lı yıllarda aylık otobüslü turlar yapılırdı tüm Avrupa’ya. Yunanistan’dan çıkıp İtalya’ya  devam edilirdi. Vize kolaylığının gelmesiyle bu turlar yeniden oluşabilir” dedi. (Hürriyet - Burak Coşan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)